Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ке понудат повеќе пари сеа Милан и Ливерпул ке прифати. За 10 милиони сигурно ке прифати Рафа Бенитез.
Ако го земиме Агер, ќе имаме најдобра одбрана!!!

Замислете

Замброта/Антонини-Неста/Силва-Агер/Бонера-Јанкуловски/Каладзе

А мислам дека Агер може да игра и како лев бек

Сите фудбалери на Милан со полни усти ја фалат новата англиска фудбалско-маркетиншка икона која ги почести со своето тримесечно присуство во тимот. Но, Кларенс Сидорф не се согласува со мнозинството фудбалери и по еден од тренинзите во Дубаи жестоко го нападна својот нов соиграч.

“Уверен сум дека авантурата на Дејвид Бекам во Серија “А“ ќе биде целосно промашување. Тој е тип на фудбалер кој само создава проблеми и воопшто не разбира што му зборуваме. Мисли само на себе, а воопшто не му е грижа за екипата. Немам намера да му помага во уништувањето на овој клуб“, рече Сидорф.

Холандскиот интернационалец ова го рече пред насобраните претставници на медиумите во Дубаи каде екипата се подготвува за продолжението од сезоната. За малку да ја ублажи работата, на крајот тој им се насмеа на новинарите.

“Се разбира дека се шегувам. Бекам може да се вклопи во која било екипа“, додаде играчот од средниот ред на Милан.

Хмммм, не ми се верува дека го кажал на заебанција тоа:)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ej vistina psg go nabluduval emerson ?
Ako e vistina :vozbud::vozbud:

Mora da go zemat Ager zs ako ne go zemat ke napravat pak nekoj los transfer(ce zemat nekoj slecen pak na Favali).
A 1 nesto ne znam zs Anceloti ne go stava vo seria A Senderos.:(:(

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ej vistina psg go nabluduval emerson ?
Ako e vistina :vozbud::vozbud:

Mora da go zemat Ager zs ako ne go zemat ke napravat pak nekoj los transfer(ce zemat nekoj slecen pak na Favali).
A 1 nesto ne znam zs Anceloti ne go stava vo seria A Senderos.:(:(
Цело време беше повреден.Се надевам дека ќе продолже со одличната игра и ќе биде првотимец:wink:

ПС

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Одличен блузон. Леле колку сакам еден ваков....

Член од
2 јуни 2008
Мислења
8
Поени од реакции
0
само ако има некој против милан :nenene::baeh::pusk::pipi::vozbud::tv::tv::tv::nenene::nenene::back::back::pos2::jaj::jaj::vozbud::vozbud::vozbud::smir::smir::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ако го земиме Агер, ќе имаме најдобра одбрана!!!

Замислете

Замброта/Антонини-Неста/Силва-Агер/Бонера-Јанкуловски/Каладзе

А мислам дека Агер може да игра и како лев бек

Сите фудбалери на Милан со полни усти ја фалат новата англиска фудбалско-маркетиншка икона која ги почести со своето тримесечно присуство во тимот. Но, Кларенс Сидорф не се согласува со мнозинството фудбалери и по еден од тренинзите во Дубаи жестоко го нападна својот нов соиграч.

“Уверен сум дека авантурата на Дејвид Бекам во Серија “А“ ќе биде целосно промашување. Тој е тип на фудбалер кој само создава проблеми и воопшто не разбира што му зборуваме. Мисли само на себе, а воопшто не му е грижа за екипата. Немам намера да му помага во уништувањето на овој клуб“, рече Сидорф.

Холандскиот интернационалец ова го рече пред насобраните претставници на медиумите во Дубаи каде екипата се подготвува за продолжението од сезоната. За малку да ја ублажи работата, на крајот тој им се насмеа на новинарите.

“Се разбира дека се шегувам. Бекам може да се вклопи во која било екипа“, додаде играчот од средниот ред на Милан.

Хмммм, не ми се верува дека го кажал на заебанција тоа:)
Абе можда и го има кажано ова,ама сигурно уште ја нема запознаено Викторија од поблиску...:pos::pos:
Не верувам дека мислел сериозно.Ипак Сидорф е голем професионалец и играч со големо искуство за да дае ваква сериозна изјава,која може само да наштети за атмосферата во тимот.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Абе можда и го има кажано ова,ама сигурно уште ја нема запознаено Викторија од поблиску...:pos::pos:
Не верувам дека мислел сериозно.Ипак Сидорф е голем професионалец и играч со големо искуство за да дае ваква сериозна изјава,која може само да наштети за атмосферата во тимот.
Да, да со ваква изјава само ке постигне немир во тимот, тој е доволно зрел за да на даде ваква изјава па макар и да не може да го поднесе Бекам во никој случај. Овие медиумиве и новинариве измислувет, за да имет со шо да работет :vozbud::vozbud:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сигурно кажал нешто слично али медиумите го напумпале многу а и во шала сигурно било. Плус знае дека тука му е Викторија па подобро за него е да остане Бекам подолго.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
нашиот 'херој' и 'најомилен' играч Фавали денес полни 37 години
нека му е среќен роденденот :smir:

и доста му е уште сезонава за нас

Феномен