Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
се надевам на 6ти ќе ја има пријателската со Хамбургер на некоја тв или на стрим да видиме како ќе се покажат нашиве во Дубаи

баш ме интересира
Ќе ја има :) СуперСпорт (ќе ја даваат ради Бекам)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ќе ја има :) СуперСпорт (ќе ја даваат ради Бекам)

и повторно ќе речам... тибам тетовчаните :) , тука во центаров на скопјево тешко се стига до такви програми, абе ќе земам некој ден еден кабел и ќе го приклучам до владата па сателитска да им крадам :)

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
и повторно ќе речам... тибам тетовчаните :) , тука во центаров на скопјево тешко се стига до такви програми, абе ќе земам некој ден еден кабел и ќе го приклучам до владата па сателитска да им крадам :)
и Кичево ќе ја има гарант ради Бекам :smir:
Скопје во тој поглед за телевизии сте за жалење :tv:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Епа вие со пеерска каблоска шо да ви правам :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Стрим од СуперСпорт ке нема? Мислам дека го имам тој канал само на декодерот од кабловска....

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
И јас не им верувам, ама бидејќи има цитати од Неста затоа го постирав.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
И јас не им верувам, ама бидејќи има цитати од Неста затоа го постирав.
ама и он збори дека се подобрува и дека на 14ти се враќа.... па треба други тестови да прави што не докажува дека набргу ќе се врати на терените, може само оптимистички да се надеваме...

Milan4o

Ehehe
Член од
9 јануари 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Alessandro Nesta: My Career Is Not Over Најјакиот се враќа:vozbud::vozbud::vozbud: Сеа Бекам ќе не наполни со пари за на лето:pos2:
Еј абе Сидорф и Бекам играле заедно у Реал???

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не играле никогаш заедно во исто време но и Сидорф и Бекам играле во Реал М.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
MILAN - Here is the Rossoneri's official formation which will go on the pitch tomorrow in a friendly game against Hamburg: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini, Ronaldinho; Pato, Shevchenko.

Добро тимче!!!:helou:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Милан последен клуб на Роналдињо

Не сакам да се замарам со "Златната топка", на Франс фудбал. Сега сум сконцентриран на колективен, а не на индивидуален успех, изјави Роналдињо. - Ме погоди со оваа реченица.
Утре сите у 4 сат, кој пред телевизор, кој пред компјутер да ја анализираме играта и да видиме како функционираат со Бекам.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Милан последен клуб на Роналдињо

Не сакам да се замарам со "Златната топка", на Франс фудбал. Сега сум сконцентриран на колективен, а не на индивидуален успех, изјави Роналдињо. - Ме погоди со оваа реченица.
Утре сите у 4 сат, кој пред телевизор, кој пред компјутер да ја анализираме играта и да видиме како функционираат со Бекам.
Супер ова со Роналдињо..... :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom