Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.565
- Поени од реакции
- 5.561
Ќе ја имасе надевам на 6ти ќе ја има пријателската со Хамбургер на некоја тв или на стрим да видиме како ќе се покажат нашиве во Дубаи
баш ме интересира
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ќе ја имасе надевам на 6ти ќе ја има пријателската со Хамбургер на некоја тв или на стрим да видиме како ќе се покажат нашиве во Дубаи
баш ме интересира
Ќе ја имаСуперСпорт (ќе ја даваат ради Бекам)
и Кичево ќе ја има гарант ради Бекам :smir:и повторно ќе речам... тибам тетовчаните, тука во центаров на скопјево тешко се стига до такви програми, абе ќе земам некој ден еден кабел и ќе го приклучам до владата па сателитска да им крадам
![]()
и Кичево ќе ја има гарант ради Бекам :smir:
Скопје во тој поглед за телевизии сте за жалење :tv:
Епа вие со пеерска каблоска шо да ви правами повторно ќе речам... тибам тетовчаните, тука во центаров на скопјево тешко се стига до такви програми, абе ќе земам некој ден еден кабел и ќе го приклучам до владата па сателитска да им крадам
![]()
ама и он збори дека се подобрува и дека на 14ти се враќа.... па треба други тестови да прави што не докажува дека набргу ќе се врати на терените, може само оптимистички да се надеваме...И јас не им верувам, ама бидејќи има цитати од Неста затоа го постирав.
Супер ова со Роналдињо.....Милан последен клуб на Роналдињо
Не сакам да се замарам со "Златната топка", на Франс фудбал. Сега сум сконцентриран на колективен, а не на индивидуален успех, изјави Роналдињо. - Ме погоди со оваа реченица.
Утре сите у 4 сат, кој пред телевизор, кој пред компјутер да ја анализираме играта и да видиме како функционираат со Бекам.