Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Јас се извинивуам али изливи на емоции во постови кои ги прават истите безсодржински се бришат, прееска на темата за Интер 20 ги избришав, такви се правилата, да не испадне нешто дека Милан е во прашање па затоа .
Уживајте во остатокот од мечот . :smir:

едит : Земен е во предвид предлогот на Смерт, таквите постови на темата за утакмицата .

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Еве само гледајте како игра Милан без Кака и Гатузо!!!!!
Втор пат вака годинава и втор пат катастрофа!

:cry:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
едно сасмо не ми е решено да плачам или да плачам цццццццццццццц што е со одбрана ај да почнеме од абиати КАМЕН дајбоже од др утакмица дида да брани каладзе па да играше калач у одбрана боље ќе изиграше емерсон амброзини ај да не го продолжуам постот доста е што стигнав до емерсон!

ЕДИТ: ЈАс ова више не го гледам ако не влезе шева во 2ро полувреме ама одма на почеток итоа на место на емерсон ќе го исклучам тв-то

Член од
13 август 2008
Мислења
151
Поени од реакции
15
Пирло и Амбро играа првите 10мин, снемаа кондиција. Емерсон глуп ама подобар од овие. Исто и Рони снема кондиција, а одбраната не ни е била полоша во последните 103год. Стај Шева и Пипо и моли се да добијат сила средните играчи инаку лошо се пише.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Топ, полошо неможе да биде!
Одбрана немаме, среден ред уште помалку,
Ке не декласираат на жалост.

Milan4o

Ehehe
Член од
9 јануари 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Овја Амброзини ДРВО НЕВИДЕНО поглуп чуек неам видено....па ова цела одбрана СЛЕПЦИ и после не знам како сакаа да зема скудето ако не зема млада одбрана....толку од мене !Веруам ќе се сложите со мене од ова што го кажав!:toe:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.583
Добро е... очекувано :icon_lol:
Амбросини да го дадеше и ќе беше се на место, ама од колку близу промаши, потешеко беше да промашиш него да погодиш :nesvest:

Емерсон одма АУТ, Шева нека влезе... а кај 80та и Пипо

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Одбранава ни е решето...Левата страна као да е празна! И тоа што примивме 2 гола со глава докажува дека централните ни се....
Ај јас верувам дека може нешто да се смени во второ полувреме... Ипак надежта последна умира! :)
FORZA MILAN!!!!

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Гледам и не можам да верувам од која екипа губиме:

Koи се тие бе:Григера,Молинаро,Манингер,Марчисио,Де Чеље. Од кога станаа фудбалери незнам..:jaj:

Дел Пиеро - Мамата негова, нека оди во театар во корпродукција со Ризоли :nerv:

Малку за нашиве: Амбросини-зијан во тимов.
Одбраната -КАТАСТРОФА, па овоа Абијати топка не фана.
Емерсон- сеќавам ако не го извадат ке добие црвен.

Роналдињо и Пато сега за сега најдобри..:helou:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Амбро мн слабо заедно со Пирло..Емерсон беше подобар..Шева не го очекувајте прво Пипо ќе го стави па Шева после можеби..одбранава е многу слаба да играат Неста со Каладзе ќе биде добро а сега и со Тиаго Силва ќе биде топ.Едно кажано Милан тешко без Гатузо и Кака мн тешко.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.583
Амбро мн слабо заедно со Пирло..Емерсон беше подобар..Шева не го очекувајте прво Пипо ќе го стави па Шева после можеби..одбранава е многу слаба да играат Неста со Каладзе ќе биде добро а сега и со Тиаго Силва ќе биде топ.Едно кажано Милан тешко без Гатузо и Кака мн тешко.
Не сега... идната сезона

Инаку ако не го извади до 60та Емерсон осеќам ќе добие црвен

Член од
29 август 2007
Мислења
132
Поени од реакции
0
Има време само да се стави уште еден напаѓач и повеке мотивација кај фудбалерите :buum:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.687
Поени од реакции
836
Јас типував дека Милан ќе победи, ама... Иначе и јас не знам кој им се тие, Григера, Молинаро, Манингер, Марчисио, Де Чеље... срамота невидена...

Ајде 2ро очекувам да дадете 2-3 гола...

П.С. Откако ќе влезе втор напаѓач нели...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom