Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Ајсшутер

Гостин
Нека не го викаат бе баш подобро за нас ќе биде ќе игра што подобро во Милан за да го види Дунга дека е во форма башка и ако игра има шанси да го повредат :turn:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Ова со Неста не иде на арно,незнам зашто мислам али дека оваа сезона можеби ич нема да заигра!

А

Ајсшутер

Гостин
Таман се опорави повторно повреда под итно ќе ни треба уште еден дефанзивец :icon_excl

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Милан се интересира за турскиот националец Арда Туран и во план е овој 21 годишен фудбалер во зимскиот преоден рок да дојде во Милан од Галатасарај.
Јас не го знам овој али битно има 21 година млад е :icon_lol:

А еве малку од приватноста на фудбалерите:)
Амброзини ќе стане татко :vozbud: Тој веќе година дена е во сериозна врска со Паолa која e студентка во Милано и не е дел од шоубизнисот. Овој е скромен нема девојка манекенка чудо:)
Али затоа Шева е пред развод. Тој сам дојде во Милано а Кристен остана во Лондон каде сака да продолжи да живее и не планира да се пресели во Италија. Таа кучка невидена бре сељандура.
А и капитенот Малдини повеќе не живее со својата сопруга Адриана Фоса со која е 14 години во брак.
Тоа е тоа.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
1. Ова со Неста стана историско, според мене криви се клубските доктори што уште на почеток на сезона не го пратија на операција (сеа вака може и нема да се врати сезонава).
2. Кузманович е добар ама не е играч за Милан, имамо доволно играчи во средината.
Ова со Неста воопшто не ми се допаѓа

а Адриано размислувал за преселба во Милан

не ни треба
Преселба во Милан ама откако ќе му заврши договорот, значи тогаш Шева и Пипо незнам дал ќе бидат во Милан и добро би ни дошол ама до тогаш има да се сменат многу работи...

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ова со Неста не иде на арно,незнам зашто мислам али дека оваа сезона можеби ич нема да заигра!
Мене тоа ме плашеше уште после пријателската со Тирана.На Неста оваа сезона му е изгубена...дури и ако почне да трењира,додека влезе во форма и додека заигра во екипа ќе не фати март.
Затоа зимава сигурно ќе имаме еден нов дефанзивец.
Каладзе се врати,сеа го очекуваме и Сендерос викендов.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
адриано е добар играч но имаме многу напаѓачи + адриано прави проблеми

п.с арда туран е многу добар играч и е еден од најдобрите млади телентирани играчи..
еве видео од него

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас искрено не го сакам Арда Туран во Милан...Тој вистина е талентиран,ама на која позиција би играл?Игра полушпиц или крило во напад,а тука имаме играчи(рачунајте дека и Гуркуф треба да се врати на лето),ако се врати...Тука се и Кака и Рони,така да за некого ќе нема место.Ако не успееме да го задржиме Гуркуф,тогаш може да мислиме на Туран.
А Адриано можда би можел,ама ако биде послушен и ако дојде со слободен трансфер.:) Значи тој има време уште 2 години.:helou:

Член од
29 август 2007
Мислења
132
Поени од реакции
0
Бравос за Галијани:zver: како го заебал Морати:
Galliani: Moratti, Take A Look At Our Trophies!:pos2::pos2::pos2:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Јас искрено не го сакам Арда Туран во Милан...Тој вистина е талентиран,ама на која позиција би играл?Игра полушпиц или крило во напад,а тука имаме играчи(рачунајте дека и Гуркуф треба да се врати на лето),ако се врати...Тука се и Кака и Рони,така да за некого ќе нема место.Ако не успееме да го задржиме Гуркуф,тогаш може да мислиме на Туран.
А Адриано можда би можел,ама ако биде послушен и ако дојде со слободен трансфер.:) Значи тој има време уште 2 години.:helou:
а адриано што ќе ние инзаги,шева,пато,бориело ?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
а адриано што ќе ние инзаги,шева,пато,бориело ?
Алооо ти читаш што имамо пишано ?
Адриано АКО доаѓа ќе дојде 2010 кога му истекува договорот, значи нема да платимо за него а и тогаш Шева незнам дал ќе игра во Милан а Пипо ќе биде уште постар.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Одличен играч е Кузманович,добра замена за Пирло би бил

:uvo::uvo::uvo:
Таман се опорави повторно повреда под итно ќе ни треба уште еден дефанзивец :icon_excl

Или

Милан се интересира за турскиот националец Арда Туран и во план е овој 21 годишен фудбалер во зимскиот преоден рок да дојде во Милан од Галатасарај.
Јас не го знам овој али битно има 21 година млад е :icon_lol:

А еве малку од приватноста на фудбалерите:)
Амброзини ќе стане татко :vozbud: Тој веќе година дена е во сериозна врска со Паолa која e студентка во Милано и не е дел од шоубизнисот. Овој е скромен нема девојка манекенка чудо:)
Али затоа Шева е пред развод. Тој сам дојде во Милано а Кристен остана во Лондон каде сака да продолжи да живее и не планира да се пресели во Италија. Таа кучка невидена бре сељандура.
А и капитенот Малдини повеќе не живее со својата сопруга Адриана Фоса со која е 14 години во брак.
Тоа е тоа.
Доколку си го гледала Евро 08 ќе видеше дека Туран беше еден од најдобрите играчи и убедливо најдобар играч на Турција:zver::zver:

Да е живо и здраво детенцето и за 17 години да го гледаме у прв тим на Милан:vozbud:

Курва е да и ебам крФта:drk::drk:

Голем поздрав од Галијани до педерчето Морати со песната притвор за педери
:music3::music3:

Антонини го живее сонот :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom