А
Ајсшутер
Гостин
Нека не го викаат бе баш подобро за нас ќе биде ќе игра што подобро во Милан за да го види Дунга дека е во форма башка и ако игра има шанси да го повредат :turn:
1. Ова со Неста стана историско, според мене криви се клубските доктори што уште на почеток на сезона не го пратија на операција (сеа вака може и нема да се врати сезонава).
Преселба во Милан ама откако ќе му заврши договорот, значи тогаш Шева и Пипо незнам дал ќе бидат во Милан и добро би ни дошол ама до тогаш има да се сменат многу работи...
Мене тоа ме плашеше уште после пријателската со Тирана.На Неста оваа сезона му е изгубена...дури и ако почне да трењира,додека влезе во форма и додека заигра во екипа ќе не фати март.Ова со Неста не иде на арно,незнам зашто мислам али дека оваа сезона можеби ич нема да заигра!
а адриано што ќе ние инзаги,шева,пато,бориело ?Јас искрено не го сакам Арда Туран во Милан...Тој вистина е талентиран,ама на која позиција би играл?Игра полушпиц или крило во напад,а тука имаме играчи(рачунајте дека и Гуркуф треба да се врати на лето),ако се врати...Тука се и Кака и Рони,така да за некого ќе нема место.Ако не успееме да го задржиме Гуркуф,тогаш може да мислиме на Туран.
А Адриано можда би можел,ама ако биде послушен и ако дојде со слободен трансфер.Значи тој има време уште 2 години.:helou:
Алооо ти читаш што имамо пишано ?а адриано што ќе ние инзаги,шева,пато,бориело ?
Не го заборавајте Paloschi кој ке се врати од Пармаа адриано што ќе ние инзаги,шева,пато,бориело ?
Одличен играч е Кузманович,добра замена за Пирло би бил
:uvo::uvo::uvo:
Таман се опорави повторно повреда под итно ќе ни треба уште еден дефанзивец :icon_excl
Доколку си го гледала Евро 08 ќе видеше дека Туран беше еден од најдобрите играчи и убедливо најдобар играч на ТурцијаМилан се интересира за турскиот националец Арда Туран и во план е овој 21 годишен фудбалер во зимскиот преоден рок да дојде во Милан од Галатасарај.
Јас не го знам овој али битно има 21 година млад е
А еве малку од приватноста на фудбалерите
Амброзини ќе стане таткоТој веќе година дена е во сериозна врска со Паолa која e студентка во Милано и не е дел од шоубизнисот. Овој е скромен нема девојка манекенка чудо
Али затоа Шева е пред развод. Тој сам дојде во Милано а Кристен остана во Лондон каде сака да продолжи да живее и не планира да се пресели во Италија. Таа кучка невидена бре сељандура.
А и капитенот Малдини повеќе не живее со својата сопруга Адриана Фоса со која е 14 години во брак.
Тоа е тоа.