А
Ајсшутер
Гостин
Нека не го викаат бе баш подобро за нас ќе биде ќе игра што подобро во Милан за да го види Дунга дека е во форма башка и ако игра има шанси да го повредат :turn:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. Ова со Неста стана историско, според мене криви се клубските доктори што уште на почеток на сезона не го пратија на операција (сеа вака може и нема да се врати сезонава).
Преселба во Милан ама откако ќе му заврши договорот, значи тогаш Шева и Пипо незнам дал ќе бидат во Милан и добро би ни дошол ама до тогаш има да се сменат многу работи...
Мене тоа ме плашеше уште после пријателската со Тирана.На Неста оваа сезона му е изгубена...дури и ако почне да трењира,додека влезе во форма и додека заигра во екипа ќе не фати март.Ова со Неста не иде на арно,незнам зашто мислам али дека оваа сезона можеби ич нема да заигра!
Јас искрено не го сакам Арда Туран во Милан...Тој вистина е талентиран,ама на која позиција би играл?Игра полушпиц или крило во напад,а тука имаме играчи(рачунајте дека и Гуркуф треба да се врати на лето),ако се врати...Тука се и Кака и Рони,така да за некого ќе нема место.Ако не успееме да го задржиме Гуркуф,тогаш може да мислиме на Туран.
А Адриано можда би можел,ама ако биде послушен и ако дојде со слободен трансфер.Значи тој има време уште 2 години.:helou:
Алооо ти читаш што имамо пишано ?а адриано што ќе ние инзаги,шева,пато,бориело ?
а адриано што ќе ние инзаги,шева,пато,бориело ?
Одличен играч е Кузманович,добра замена за Пирло би бил
:uvo::uvo::uvo:
Таман се опорави повторно повреда под итно ќе ни треба уште еден дефанзивец :icon_excl
Доколку си го гледала Евро 08 ќе видеше дека Туран беше еден од најдобрите играчи и убедливо најдобар играч на ТурцијаМилан се интересира за турскиот националец Арда Туран и во план е овој 21 годишен фудбалер во зимскиот преоден рок да дојде во Милан од Галатасарај.
Јас не го знам овој али битно има 21 година млад е
А еве малку од приватноста на фудбалерите
Амброзини ќе стане таткоТој веќе година дена е во сериозна врска со Паолa која e студентка во Милано и не е дел од шоубизнисот. Овој е скромен нема девојка манекенка чудо
Али затоа Шева е пред развод. Тој сам дојде во Милано а Кристен остана во Лондон каде сака да продолжи да живее и не планира да се пресели во Италија. Таа кучка невидена бре сељандура.
А и капитенот Малдини повеќе не живее со својата сопруга Адриана Фоса со која е 14 години во брак.
Тоа е тоа.