Пеле дефинитивно ти треба помош од стручњак, неизбгежна ти е терапија. Би требало таа терапија да се одвива и со лудачка кошуЉа.tim sto naj mnogu go mrazam i sakam da badne ne u B liga u liga C3 i nikokas glava da digna i sto si mislete be deka milan e po silen od roma a ?
eve jas ke vi odgovoram milan vece e zaboraven tim imavte vasi 5 minuti so berlusconi za ovie 20 god ama vece ke se porite sa uefa uste nekolku god a patoa opstanok i mojata zelba milan b
И веруваш во тоа што го пиша?tim sto naj mnogu go mrazam i sakam da badne ne u B liga u liga C3 i nikokas glava da digna i sto si mislete be deka milan e po silen od roma a ?
eve jas ke vi odgovoram milan vece e zaboraven tim imavte vasi 5 minuti so berlusconi za ovie 20 god ama vece ke se porite sa uefa uste nekolku god a patoa opstanok i mojata zelba milan B liga
sto imate vie nesto dobro sto nema roma golman tokmak imate odbrane barete igraci ot nas sreden red eden de rossi kao cel vas napad nisto i se falite pa begajte be nisto neste i nema da bidete
Па па па, уште ова да се случи.Секој клуб има навивачи што пристапуваат на форумов...само ние имаме хејтери овој е втор до сеа.....
пс. лелелелелелее!!!
Па јас мислам дека има и подобри кои можат да се земат за цената која што се спомнува!Па па па, уште ова да се случи.
И Агер е стандарден. Шкртел се повреди.:helou:Ако се глупи да ги дадат Јанкуловски и Бонера за Мексес киксерон!
Нека го земат некој алек силва или па некој што не е толку познат одколку вој мексес..нели се спомнуваше маркес и агер подобро агер да го земат оти маркес сеа е стандарден во барса.
Јанкуловски може да го дадат само ради тоа што Антонини игра во топ форма може да игра десен бек а Замброта да си игра лев бек!Па како што знам јас Замброта игра по правило лев бекако грешам нека ме поправат!И Агер е стандарден. Шкртел се повреди.:helou:
Инаку Јанкуловски не е за продавање. Мислам дека може да избутка барем уште 1-2 сезони во добра форма... Кој ќе игра после лев бек. Фавали... Сега за сега имам централни. Неста,Малдини. А Сендерос и Каладзе кога ќе се опорават ќе ринеме...:smir: