Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
брат опсесија со наш клуб
јас мислам треба да лечи комплекси на друго место или да си отвори нов акаунт со име Бонера на пример и да се биде навивач на Милан:pos2::pos2:

Член од
16 октомври 2008
Мислења
120
Поени од реакции
10
tim sto naj mnogu go mrazam i sakam da badne ne u B liga u liga C3 i nikokas glava da digna i sto si mislete be deka milan e po silen od roma a ?
eve jas ke vi odgovoram milan vece e zaboraven tim imavte vasi 5 minuti so berlusconi za ovie 20 god ama vece ke se porite sa uefa uste nekolku god a patoa opstanok i mojata zelba milan B liga

sto imate vie nesto dobro sto podobro ot roma golman tokmak nemate odbrane barete igraci ot nas sreden red eden de rossi kao cel vas napad nisto i se falite pa begajte be nisto neste i nema da bidete

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
tim sto naj mnogu go mrazam i sakam da badne ne u B liga u liga C3 i nikokas glava da digna i sto si mislete be deka milan e po silen od roma a ?
eve jas ke vi odgovoram milan vece e zaboraven tim imavte vasi 5 minuti so berlusconi za ovie 20 god ama vece ke se porite sa uefa uste nekolku god a patoa opstanok i mojata zelba milan b
Пеле дефинитивно ти треба помош од стручњак, неизбгежна ти е терапија. Би требало таа терапија да се одвива и со лудачка кошуЉа.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
eve jas ke vi odgovoram milan vece e zaboraven tim imavte vasi 5 minuti so berlusconi za ovie 20 god ama vece ke se porite sa uefa uste nekolku god a patoa opstanok i mojata zelba milan B liga

sto imate vie nesto dobro sto nema roma golman tokmak imate odbrane barete igraci ot nas sreden red eden de rossi kao cel vas napad nisto i se falite pa begajte be nisto neste i nema da bidete
И веруваш во тоа што го пиша:tapp:?
Постои и фан клуб Рома, бегај таму немој да спамираш овде.
Еве те нешто како лексилиум:http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=3218d776-359a-4f7b-b8db-71ead921f676&ln=3&typeBack=default .

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Па па па, уште ова да се случи.
Па јас мислам дека има и подобри кои можат да се земат за цената која што се спомнува!
Мексес ми е некако као помлад Матераци,така да....:toe:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
ама ич не ми се даваат Бонера и Јанкул за овој :nesum:

еве од официјална:

A.C.MILAN: FALSE TRANSFER NEWS 10/21/2008

MILAN - The news spread by some agencies, according to which Mexes is on his way, as well as the departure of Bonera and Jankulovksi, is totally false.

еве од Гоал

значи се без веза муабети биле

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Абе за тие пари ќе го земемо Алекс Силва и ќе ни останат и Јанкуловски и Бонера :)

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Тоа ми е муабетот
и + кај е толку Галијани дарежлив и несаглам да прифати вакво нешто
тој за Роналдињо се исценка па сега за овој

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Нема шанси ова со Мексес да се деси!

Иначе ме изненади играта на Антонини,а до душа и на играта на Емерсон од кога влезе.Тој човек ме изненади највеќе,колку сигурно ја држи топката во свој посед и знае како да изигра,знае каде да проигра не брза што е најбитно!Ме изненади,можеби бие ке се смеете но мене ми остави добар впечаток!

За Гуркуф ке видите дека ке сака да се врати во Милан,бидејќи едноставно ке има една сезона повеќе за да се докаже во поголем клуб.А така ке треба да игра во Бордо,како што знаеме француското е тапа првенство и ке мора потоа пак да прави трнасфер и промена на средината.Вака си ја знае средината во Милан и се ке биде во ред кога ке се врати:)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ако се глупи да ги дадат Јанкуловски и Бонера за Мексес киксерон!
Нека го земат некој алек силва или па некој што не е толку познат одколку вој мексес..нели се спомнуваше маркес и агер подобро агер да го земат оти маркес сеа е стандарден во барса.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Ако се глупи да ги дадат Јанкуловски и Бонера за Мексес киксерон!
Нека го земат некој алек силва или па некој што не е толку познат одколку вој мексес..нели се спомнуваше маркес и агер подобро агер да го земат оти маркес сеа е стандарден во барса.
И Агер е стандарден. Шкртел се повреди.:helou:
Инаку Јанкуловски не е за продавање. Мислам дека може да избутка барем уште 1-2 сезони во добра форма... Кој ќе игра после лев бек. Фавали:tapp:... Сега за сега имам централни. Неста,Малдини. А Сендерос и Каладзе кога ќе се опорават ќе ринеме...:smir:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
И Агер е стандарден. Шкртел се повреди.:helou:
Инаку Јанкуловски не е за продавање. Мислам дека може да избутка барем уште 1-2 сезони во добра форма... Кој ќе игра после лев бек. Фавали:tapp:... Сега за сега имам централни. Неста,Малдини. А Сендерос и Каладзе кога ќе се опорават ќе ринеме...:smir:
Јанкуловски може да го дадат само ради тоа што Антонини игра во топ форма може да игра десен бек а Замброта да си игра лев бек!Па како што знам јас Замброта игра по правило лев бек:)ако грешам нека ме поправат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom