Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Да у право си, пеналите треба да ги шутира Кака а не Роналдињо :mad:
Oсвен ако се договориле Кака и Роналдињо, колку да постигне пак Рони гол...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.995
Намерно Кака му отстапи на Роналдињо да шутира колку да му крене самодоверба и да го напали,иначе и јас сум за тоа Кака да шутира,мада за пенали имаме луѓе Шевченко не промашуваше порано он утираше редовно,Пирло исто а и Бориело такоџе (пола голови лани :pos:)

А

Ајсшутер

Гостин
Сега дури видов се вратил форумов пак.
Добра игра со Самдориа Роналдињо се разигра незнам што ке стане ако даде уште неколку голови во наредните утакмци за се на крај победата да ја круниса Пипо се на се добра игра.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
А Бориело?:sakas_ust:sakas_ust
Кога се има дрим тим со огромен број одлични фудбалери тешко е да се одреди кој ќе шутира пенали.:smir:
Сепак јас сум за она Кака да си е шутирачот и точка:)

Туку уште Бекамчо ни фали во тимот :pos: додека траеше натпреварот и нашиот коментатор и коментатирите на ОБН кажаа дека иако Бекам само ќе тренира со тимот на Милан за да биде во добра форма сепак не се исклучува можноста за тој да заигра во редовите на Милан.
Е дури тогаш настапува на сцена Милан фешн груп :icon_lol: па после зашто девојките навиваат за Милан??? Е зашто де :drk: :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Кака прв изведувач.... Пирло и Рони втори (кој како му дојде :))

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Одсуствував малце не го отвараше форумов кај мене и сите од велес што имавме ваков нет(барем ја што ги прашав).

Браво за Рони почнува да се враќа во старата форма се докажува што го земаа..браво и за кака кога влезе он живна играта..антони немам зборови дечково изигра зверски исто како и фламини.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Одсуствував малце не го отвараше форумов кај мене и сите од велес што имавме ваков нет(барем ја што ги прашав).

Браво за Рони почнува да се враќа во старата форма се докажува што го земаа..браво и за кака кога влезе он живна играта..антони немам зборови дечково изигра зверски исто како и фламини.
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Човек не работеше форумот овие денови немај мака:wink:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79

Колку посакувате да биде вистина а?:helou:

Статус