Зоки биди мирен.У реду си? Или..
Ајсшутер вашиот нов член тука пиша една глупост, што после 10/15 беше избришана. Затоа така пишав.:salut:Зоки биди мирен.
Иначе по долго време т.е 3 дена повторо сум на Фан клубов
Ок извини мислев дека викаше за оваАјсшутер вашиот нов член тука пиша една глупост, што после 10/15 беше избришана. Затоа така пишав.:salut:
Wolverine-X добредојде на фан клубот на најдобриот клуб
Не бе една глупост напишаWolverine-X,си викам шо му стана на овој:nesvest::nesvest:Ок извини мислев дека викаше за ова
Вашиот Гуркуф погоди за Франција.како прво едно срдечно добредојде за Wolverine-X од мене. Шо имат ново во Милан за време кога бев отсечена од светот??
Фала за инф.Вашиот Гуркуф погоди за Франција.
Интересен за Де Роси.
Толку сега за сега..
Мислам дека Горкуф не е продаден иако не сум сигурен ако е само позајмен е супер ке го пратиме нека се усовршува уште некое време кога ке има место за него во тимот си го зимаме назадФала за инф.
И пак Гуркуфффф- И после јас не сум у право
На позајмница е во Бордо. Инаку, очекувам следната сезона да биде пред Сидорф во првите 11.:helou:Мислам дека Горкуф не е продаден иако не сум сигурен ако е само позајмен е супер ке го пратиме нека се усовршува уште некое време кога ке има место за него во тимот си го зимаме назад
Желбата на Сидорф му била последната сезона да ја изигра во Ајакс најверојатно наредната ама и тогаш тешко дека ке биде во стартните 11 го заборави Фламини секако има шанси да игра ако биде одличенНа позајмница е во Бордо. Инаку, очекувам следната сезона да биде пред Сидорф во првите 11.:helou:
Нормално е дека ке сака да ја заврши во татковината. Но ке видиме што и како, има време за идната сезона.:smir:Желбата на Сидорф му била последната сезона да ја изигра во Ајакс најверојатно наредната ама и тогаш тешко дека ке биде во стартните 11 го заборави Фламини секако има шанси да игра ако биде одличен