Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Од кога не сум пишала :)
Па пауза е оправдано, само шпекулации има тој ќе дојде, тој ќе си иде....
Инаку јас сакам Гуркуф да се врати, неговото место е во Милан, Сидорф е добар но веќе е стар и еден натпревар игра добро, следните 2 тапа. Гуркуф е младината, надежта. :pipi:

Инаку Кака и Роналдињо сметаат дека фудбалер на годината треба да е Меси.

А Креспо кажал дека Анчелоти е подобат тренер од Мурињо:pos:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Мора Милан да почне да преферира млади играчи
Гуркуф треба да се врати а и Фламини треба да добива повеќе простор за игра
не може уште долго да играат Сидорф, Амбро, Гатузо
мора да се подновиме пополека зошто видовме лани каква сезона имавме

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Зоки биди мирен.
Иначе по долго време т.е 3 дена повторо сум на Фан клубов :)
Ајсшутер вашиот нов член тука пиша една глупост, што после 10/15 беше избришана. Затоа така пишав.:salut:

А

Ајсшутер

Гостин
G

GoddessOfRock

Гостин
како прво едно срдечно добредојде за Wolverine-X од мене. Шо имат ново во Милан за време кога бев отсечена од светот??

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
како прво едно срдечно добредојде за Wolverine-X од мене. Шо имат ново во Милан за време кога бев отсечена од светот??
Вашиот Гуркуф погоди за Франција.
Интересен за Де Роси.
Толку сега за сега..:vozbud:

А

Ајсшутер

Гостин
Фала за инф.
И пак Гуркуфффф- И после јас не сум у право
Мислам дека Горкуф не е продаден иако не сум сигурен ако е само позајмен е супер ке го пратиме нека се усовршува уште некое време кога ке има место за него во тимот си го зимаме назад :)

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Мислам дека Горкуф не е продаден иако не сум сигурен ако е само позајмен е супер ке го пратиме нека се усовршува уште некое време кога ке има место за него во тимот си го зимаме назад :)
На позајмница е во Бордо. Инаку, очекувам следната сезона да биде пред Сидорф во првите 11.:helou:

А

Ајсшутер

Гостин
На позајмница е во Бордо. Инаку, очекувам следната сезона да биде пред Сидорф во првите 11.:helou:
Желбата на Сидорф му била последната сезона да ја изигра во Ајакс најверојатно наредната ама и тогаш тешко дека ке биде во стартните 11 го заборави Фламини секако има шанси да игра ако биде одличен :)

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Желбата на Сидорф му била последната сезона да ја изигра во Ајакс најверојатно наредната ама и тогаш тешко дека ке биде во стартните 11 го заборави Фламини секако има шанси да игра ако биде одличен :)
Нормално е дека ке сака да ја заврши во татковината. Но ке видиме што и како, има време за идната сезона.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom