Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Штета ако го проададат.
Ајде тој Сидорф нели му е доста од фудбал? колку години има сега?
32... како што остарува се по самоуверен станува дека е подобар и подобар...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Море глејте Гуркуф да го задржите, тој ке ви биде иднината. Готов е овој веќе..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.546
Поени од реакции
5.535
Не ни треба Гуркуф, мислим ни треба ама нема место за него и да си замине Сидорф пак ќе грее клупа така да за негово добро да одбие да се врати во Милан нека си гради иднина се гледа дека ќе го биде, само да го најде вистинскиот клуб а тоа не се Бордо и Милан...

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Јас би рекол дека Гуркуф мора да се задржи по секоја цена

БТВ Кака дал гол за Бразил против Венецуела:vozbud::vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Незнам, јас мислам дека може да се избори за први 11. Како што тргнал..:pipi:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
БТВ Кака дал гол за Бразил против Венецуела:vozbud::vozbud:
да... во 5тата минута, не очекував Кака да биде во прва постава против венецуела, мислев бразил ќе игра со послаб состав ....

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Не ни треба Гуркуф, мислим ни треба ама нема место за него и да си замине Сидорф пак ќе грее клупа така да за негово добро да одбие да се врати во Милан нека си гради иднина се гледа дека ќе го биде, само да го најде вистинскиот клуб а тоа не се Бордо и Милан...
Абе ако продолжи вака Гуркуф цела сезона,Милан сигурно ќе сака да го врати,ама тој ќе бара многу појше време во игра отколку минатата сезона...А тоа ќе можеме да му го гарантираме само ако некој од средниот ред или полунапаѓачите си замине,а на Гуркуф најблиска му е позицијата на Сидорф.
Гуркуф има потенцијал да биде подобар од Сидорф,и јас мислам дека треба да го задржиме,ама да игра,а не да ја грее клупата и да се упропасти као играч!

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Мислам дека ни фали играч како Меси четврт кој ке биде со златна топка

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Абе ако продолжи вака Гуркуф цела сезона,Милан сигурно ќе сака да го врати,ама тој ќе бара многу појше време во игра отколку минатата сезона...А тоа ќе можеме да му го гарантираме само ако некој од средниот ред или полунапаѓачите си замине,а на Гуркуф најблиска му е позицијата на Сидорф.
Гуркуф има потенцијал да биде подобар од Сидорф,и јас мислам дека треба да го задржиме,ама да игра,а не да ја грее клупата и да се упропасти као играч!
Да изгубите златно дете, за еден пензионер не иде. :uvo:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
А јас го имам истото мислење како зоки. Гуркуф има навистина светла иднина пред себе, а тоа особено го покажува сезонава во дресот на Бордо. Мислам дека Милан може и те како да смета на него во иднина ... :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom