Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од кога не сум пишала :)
Па пауза е оправдано, само шпекулации има тој ќе дојде, тој ќе си иде....
Инаку јас сакам Гуркуф да се врати, неговото место е во Милан, Сидорф е добар но веќе е стар и еден натпревар игра добро, следните 2 тапа. Гуркуф е младината, надежта. :pipi:

Инаку Кака и Роналдињо сметаат дека фудбалер на годината треба да е Меси.

А Креспо кажал дека Анчелоти е подобат тренер од Мурињо:pos:

Мора Милан да почне да преферира млади играчи
Гуркуф треба да се врати а и Фламини треба да добива повеќе простор за игра
не може уште долго да играат Сидорф, Амбро, Гатузо
мора да се подновиме пополека зошто видовме лани каква сезона имавме

Зоки биди мирен.
Иначе по долго време т.е 3 дена повторо сум на Фан клубов :)
Ајсшутер вашиот нов член тука пиша една глупост, што после 10/15 беше избришана. Затоа така пишав.:salut:

како прво едно срдечно добредојде за Wolverine-X од мене. Шо имат ново во Милан за време кога бев отсечена од светот??

како прво едно срдечно добредојде за Wolverine-X од мене. Шо имат ново во Милан за време кога бев отсечена од светот??
Вашиот Гуркуф погоди за Франција.
Интересен за Де Роси.
Толку сега за сега..:vozbud:

Фала за инф.
И пак Гуркуфффф- И после јас не сум у право

Мислам дека Горкуф не е продаден иако не сум сигурен ако е само позајмен е супер ке го пратиме нека се усовршува уште некое време кога ке има место за него во тимот си го зимаме назад :)

Мислам дека Горкуф не е продаден иако не сум сигурен ако е само позајмен е супер ке го пратиме нека се усовршува уште некое време кога ке има место за него во тимот си го зимаме назад :)
На позајмница е во Бордо. Инаку, очекувам следната сезона да биде пред Сидорф во првите 11.:helou:

На позајмница е во Бордо. Инаку, очекувам следната сезона да биде пред Сидорф во првите 11.:helou:

Желбата на Сидорф му била последната сезона да ја изигра во Ајакс најверојатно наредната ама и тогаш тешко дека ке биде во стартните 11 го заборави Фламини секако има шанси да игра ако биде одличен :)

Желбата на Сидорф му била последната сезона да ја изигра во Ајакс најверојатно наредната ама и тогаш тешко дека ке биде во стартните 11 го заборави Фламини секако има шанси да игра ако биде одличен :)
Нормално е дека ке сака да ја заврши во татковината. Но ке видиме што и како, има време за идната сезона.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom