Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.929
- Поени од реакции
- 23.381
ajde Milanezi 2 sezoni gubite od Inter prvite mecevi i ovoj ke go izgubite!!!!!i toa na gostinski
оќе оќе, ти само замисли желба и притисни дугме
ajde Milanezi 2 sezoni gubite od Inter prvite mecevi i ovoj ke go izgubite!!!!!i toa na gostinski
Ок. пријатно
Испит, не испит, ти секако утакмицата ќе ја глеаш. ...Ама ај да не се мешам па ако не положиш ја да бидам крив.aaa јебите се, имам испит у понеделник, а би дошол :zid:
Друже слободно дојдете, ќе биде супер да се собереме што повеќе, колку поголема масовност толку подобар ќе биде фан клубот. Само ако се договорите сите да дојдете да ми најавиш порано, најкасно во недела до кај 13-14 часот. Ок?Interesen e predlogov nie sme dogovoreni 10 Rossoneri za gleanje vo nedela na utakmicata pa moze da se pomine natamu...FORZA MILAN
Абе јас ке ја гледам, тоа са саат ипол, а ако дојдам во Скопје тоа е цел ден, плус како ќе се вратам испитот у 8 сабајле ми еИспит, не испит, ти секако утакмицата ќе ја глеаш. ...Ама ај да не се мешам па ако не положиш ја да бидам крив.
Друже слободно дојдете, ќе биде супер да се собереме што повеќе, колку поголема масовност толку подобар ќе биде фан клубот. Само ако се договорите сите да дојдете да ми најавиш порано, најкасно во недела до кај 13-14 часот. Ок?