Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Sindikat напиша:
AC Milan - Lazio 2 : 0

:eek:jea: :eek:jea: :eek:jea: :msc3:

То деца, тоооооооо!!

Е многу ми е ќеф ко ќе ги дешкаме лацио, гнасни нацисти :viol1: :boks: :viol1: :kck: :viol1:
Ќе го мериш Милан кога ќе игра со некој рамен на него. Лацио се бори за опстанок годинава. Симпатиите кон еден клуб се секогаш исти. И кога губи и кога игра. Клубот за кој навивам не мора да биде и најдобар(најбогат де). Довлно е да го сакам, особено кога му е најтешко

Нацисти се многу мал дел, посебна навивачка група на Лацио. Со тоа што тие не го кријат тоа. Во цела Италија сеуште има закоравени нацисти, воедно и тифози кои се кријат
Никогаш нема да ги заборавам сликите од една година кога на Милан не му одеше како што треба, на секоја втора утакмица навивачите на пола второ полувреме го напуштаа теренот со свирежи и фрлаа предмети по фудбалерите (свои)
И немој некој да рекол дека секаде е така!
Истото се случуваше и со Интер пред година-две

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Абе има нешто само што ме мрзи да ги аплоудувам кај мене на домејн дека се преку 20 MB :)
На емуле имаш за веа многу.
Поздрав ... форца милан...форза шева

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Е баш ме потсети за на Е муле.

Ај ќе побарам.

Ах овие од Интер ПАТЕТИКА.

Член од
26 септември 2005
Мислења
4
Поени од реакции
0
van sum na MILAN od zlatnata era na Savicevic Vea Boban i se razbira ne prikosnoveniot i vecen Maldini.no najmnogu so be zabole bese za finaleto ej katastrofa nemam zborovi. AJ CE IMAME SEGA NOVO FINALE OVAJ PAT GO OSVOJUVAME AJ..

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
mojcecac напиша:
van sum na MILAN od zlatnata era na Savicevic Vea Boban i se razbira ne prikosnoveniot i vecen Maldini.no najmnogu so be zabole bese za finaleto ej katastrofa nemam zborovi. AJ CE IMAME SEGA NOVO FINALE OVAJ PAT GO OSVOJUVAME AJ..
Stom go spomna Maldini mi go razubavi denot . Forza Milan

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
ragazza напиша:
mojcecac напиша:
Stom go spomna Maldini mi go razubavi denot . Forza Milan
Ај да ти го разубавиме повеќе :pos:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Интересно ќе биде со Шалке сеа у Лига на Шампиони. :wink:

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Мислам дека Милан ќе загуби. Шалке се една чудна екипа....едно е сигурно, дома играат многу супер. Имаат одлична публика и мислам дека ќе извлечат барем нерешено со Милан.

Иначе тип на денот ми е:

Манчестер Ј - Бенфика 2

Сто посто сум сигурен дека Манчестер ќе изгуби, ставив на едно ливче точен резултат 1:2

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Zeko zeko pile uste li da ucime , Milan ke pobedi i basta :pos:
How1TzeR fala ti :wink:

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Milan do not scare Schalke

'Nothing to lose'
"Don't get me wrong but I have always said the match against Milan is the easiest one for us," he declared. "We are outsiders despite being at home and therefore the team have absolutely nothing to lose. Form beats class in football and we hope that our form is good enough to beat Milan's class."
..Link

ragazza u didn't read this :pos:

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
ragazza напиша:
How1TzeR fala ti :wink:
Во секое време. :wink:

Селекторе...тотална утка , се трудеше бенфика ама залудно.
Играј го Милан икс у два :wink:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Најмногу што може Шалке да направи е да извади нерешено. :wink:

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
StormAngel напиша:
Најмногу што може Шалке да направи е да извади нерешено. :wink:
Абе какво нерешено кој ве удрил.
Милан тепа оваа со сигурност...рука даам.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Wolf Pack напиша:
Milan do not scare Schalke

'Nothing to lose'
"Don't get me wrong but I have always said the match against Milan is the easiest one for us," he declared. "We are outsiders despite being at home and therefore the team have absolutely nothing to lose. Form beats class in football and we hope that our form is good enough to beat Milan's class."
..Link

ragazza u didn't read this :pos:
Abe wolfie they hope and the hope is all they got , primer i jas se nadevam na Posrche Chaayenne i pak sekoe sabajle se budam bez takvo taka da ic ne se zamaraj da citash vakvi glupi citati :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom