Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Zeko те читам и се смеам жифти се.
Како прво таа одбрана беше прогласена за најдобра одбрана !
Како второ збориш за едни макази што ги направил дел пјеро нон стоп , као да дал 10 гола на таа утакмица , маказите маказите и тој трупот трезеге , трупе бе брат труп е и сам знаеш ама неќеш да признаеш.
Шиш миш е тој трезеге , нема потег!
Секој тим има лоша епизода.Ти ги наброја на милан киксовите , па да не е таа серија А нема да земат титула јуве , жими тие што ги земаат.
Па ако збориме за тоа еден ПАНДЕВ наш , ги извади од копачки цела одбрана на јуве сам и тоа со`се тој буфон.

@ Wolf Pack

За тоа дека немало кој да го супортира шева у напад грешиш , гила е тука ако не си чул , а за околу повреда на шева , па добро вулф пратиш фудбал така , во секој тим има клучен играч.
А тоа за јуве дека го имале муту хахахах , па човече нема изиграно утакмица наркоманот 1 цела година !!!!

Еве ви хајлајтс од утакмицата со сампдориа , зеко незнам која утакмица си ја гледал ти али со помалце од 6 играчи сампа не напушти половина!

Right click and save target as

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Otkako Sampdorija go dade vtoriot gol, se povlekoa, tipichna italjanska dosadna igra i Milan ne zavrshi kako treba. BTW, prviot gol e offside.

Sea u sreda doma ke igrate so Lazio, 1:1 ke bide :pos: Ili ke izgubete :pos:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Лацио ќе губи ко Грчка! :wink:

А кој го видел мечот за Сампдорија, ќе може да коментира.
Дечките се спасија и тоа како.

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
ОК бе, у право си....само немој да се нервираш :aplauz:

Извини што постои Серија А па Јувентус освојуве титули.

Извини и што Трезеге повреден пола сезона имаше голови (отприлика) колку Шевченко.

Извини што Милан изгубиле од Сампдорија.

Извини што голот на Џилардињо бил од офсајд.

Извини што шансите не се сметаат за голови и што не е забрането да играш дефанзивно (како што Сампдорија играла)

Смешки...

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
A кога е како што треба и не ви одговара за водење на инат ... одиме со цинизам и иронија , супер.
Фудбалски критичару.
Него сите се денес фудбалски критичари , све знаат , све тренеришта , уствари да им дадеш топка у ноги ќе се изгубат , не ги праќале како мали да тренираат фудбал и сега жалат за тоа и тоа како сите сакаат да бидат фудбалери а, него што ќе им даваш топка бе брат не се тие за топка , каква топка тие се за само да урлат по стадиони "Уааа мамата твоја , трупу еден , кој те роди таков ".

Смешки ..... хаха чиста патетика.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А Виченца што направи? Во трета лига е!

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
How1TzeR ти ни се налути нешто бе, пу пу да ти се тртнам у екипата па не те ране да му се сневиде:pos:

How1TzeR напиша:
Него сите се денес фудбалски критичари , све знаат , све тренеришта , уствари да им дадеш топка у ноги ќе се изгубат
као одбранбен, каква топка сакаш земај, преку мене тешко да поминеш. После ќој excuse ќе го добијам :pos: не знам фудбал само дрмам :pos: :pos:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе ќе ми каже ли некој за Виченца или да барам на интернет?

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
zEk0 напиша:
ОК бе, у право си....само немој да се нервираш :aplauz:

Извини што постои Серија А па Јувентус освојуве титули.

Извини и што Трезеге повреден пола сезона имаше голови (отприлика) колку Шевченко.

Извини што Милан изгубиле од Сампдорија.

Извини што голот на Џилардињо бил од офсајд.

Извини што шансите не се сметаат за голови и што не е забрането да играш дефанзивно (како што Сампдорија играла)

Смешки...
Извинето

Извинете и вие шо ве победивме во финалето од Лигата на Шампиони.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Како имате само сила и воља за вакво нешто??

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
озбилно бе, како што вика Wolf Pack да не ве ранат па што ги браните толку :pos:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
А бе за мене фудбалот е политика.
Тоа.
Ова го сфаќам многу посериозно од политиката. И у Милан партија никој не треба да ми се меша. Гаѓам со патики. :pos:

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Абе види фидбалот за мене е посебна работа.
Фудбалот има весели и среќни моменти , покрај тоа нема да биде интересно ако Милан цело време победува и освојува титули цело време ..

Сакај го твојот тим кога победува ... сакај го уште повеќе кога губи!
Ова им го зборам на сите они кои навиваат за било кој тим.
За мене , начинот на кој го сакам милан е што секој натпревар го гледам како како едно финале..секој натпревар е нова авантура ... некоја недела се чуствувам среќен , некоја тажен.
Не го гледам навивањето на тим кој кога победува се сака , а кога губи ги нема навивачите.
Бесчуствителни песимисти не се прави навивачи!
Вистински нививач нема да биде оптимистичен , кога има проблеми во клубот! :wink:
Форца Милан.

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
===A кога е како што треба и не ви одговара за водење на инат ... одиме со цинизам и иронија , супер.
Фудбалски критичару.
Него сите се денес фудбалски критичари , све знаат , све тренеришта , уствари да им дадеш топка у ноги ќе се изгубат , не ги праќале како мали да тренираат фудбал и сега жалат за тоа и тоа како сите сакаат да бидат фудбалери а, него што ќе им даваш топка бе брат не се тие за топка , каква топка тие се за само да урлат по стадиони "Уааа мамата твоја , трупу еден , кој те роди таков ".

Смешки ..... хаха чиста патетика.====

Патетика?! инат, цинизам иронија...

----->не ги праќале како мали да тренираат фудбал и сега жалат за тоа и тоа како сите сакаат да бидат фудбалери а, него што ќе им даваш топка бе брат не се тие за топка , каква топка тие се за само да урлат по стадиони "Уааа мамата твоја , трупу еден , кој те роди таков ".<------

Ова незнам дали се однесува на мене, а ако е така незнам зашто?!

Незнам зашто една обична јадачка меѓу навивач на Јуве и на Милан (какви што има по целиов град и целиот свет) ја сфаќаш толку озбилно?!

A кога е како што треба и не ви одговара за водење на инат ... одиме со цинизам и иронија , супер.
----->Фудбалски критичару. <------
Јас не сум фудбалски критичар. Јас сум фудбалски љубител и навивач на Јувентус и Барселона (и нормално Вардар) уште од мали нозе....така да незнам од каде доби впечаток дека сум “фудбалски критичар“. Незнам дали во државава воопшто постои некој таков...јас барем не познавам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom