Сторм друже ( благодарам за подршката ) ... сеирџии , чекаат кикс на Милан за да зборат дека Милан наводно се слаби и колку не ги бива.
Ако некој има омраза спрема Милан нека каже , ги мрзам , и крај нема дискусија веќе со него ,
а не пукање на сеир и коментари безвезе.
Јас си кажувам ги мрзам Јуве од дијафрагма ги мрзам , органски ....гадни ми се.
Гледате колку е лесно.
Преку кур ми е да се повторувам секој натпревар.Исто срање цело време во игра , нема креативност
во средината , ниту од крилата , ниту од новите напаѓачи.
Чекам да го видам Марек зашто немаме едно асално крило на никоја страна , загубив надеж во Кафу
кој продолжува да ме разочарува.Но и покрај тоа пак се двоумам дека може да направи нешто сам.
кака денеска ме курчеше цела утакмица се расправа цело време со тоа копилето Пулсен ( живо
копиле тоа , провокатор , расист ) и правење на тотални интервенции без врска. Доби жут картон и го
заменија за ништо. Шева премногу ја задржуваше топката , и не знам дали да го обвинам за тоа дека нема
никаква асистенција , и дека Џила едвај ја контролира топката.
Едно нешто што беше на место беше Ел Капитано.Се гордеам со него.Имаше неверојатни 2 интервенции.Кога
ќе го видиш како трча ќе заборавиш на неговите години и ќе му се восхитуваш.У ку-рац , на крај краева
трча побрзо од Сидорф , и секако браво за Дида за последните неколку одбрани.
Каладзе спиеше ко коњ цела утакмица чпатав целиот. Очекував повеќе од Руи кога влезе , но не , и тој го исиса
и ме разочара.
Незнам што друго да кажам , но знам едно , не уживам оваа сезона ама ич.
Форца Милан!!