Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Јас ви најавив “петарда“ но незнам што се деси со Џила... Фалеа уште неговите 2 што ги дава ко ке му тргни :)... Инаку и 3-0 не е лошо нели? Милан ке биде прв во групата не се секирајте, а како по обичај како што одминуваат натпреварите, така ја подига формата.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Прво фала ви многу што ме изоставивте за екскурзијата во Милано педери невидени сте нема врска ке си идам сам....sd
Второ за Горкуф ми беше зборот и за тоа што ве опнал некој песимизам невиден во врска со него прво доаѓа во Милан со невиден товар на негови години и надимак ''Нов Зидан''-доволно да створи голем притисок кој на млади години тешко се носи,Воглавно влегува во игра просек од 70 минута и од него се очекува да донесе бодови??/ее како бе он за 20 минути да среди тоа што не можеле 11 души за 70??Што треба ли да е џокер на тимот,Последен џокер беше Томасон и после него тој поим во Милан не постои, Детето си е добро само му треба минутажа да може да се наметне и да влезе во ритам и ке нема гајле гарант, заедно со Пато осеќам дека ке прават партал во иднина
ti mislese bez tebe ke trgneme nema sansiiiiiii
i za tebe e rezerviran biletot:vozbud:
uste ostanuva da se dogovorime koga trgnuvame i na koja utakmica ideme :pos2: :pos2: :pos2:
P.S. i ako ima uste zainteresirani neka se prijavat na shalter

skitnik

...Џабешетач...
Член од
18 септември 2007
Мислења
341
Поени од реакции
2
Ами maca_kaka не е тука. Да беше!?! Лелелеле какви зборови ќе извадевме.

Инаку во ЛШ на Милан му треба уште најмалку еден бод за пласман понатаму.

Standings: Milan 9 points, Shakhtar and Celtic 6 points, Benfica 3

Да се надеваме дека нема да се задоволни само со толку.

А мене ме заборајвте ??? а???
Ке видите вие , а најмногу ти Roswell , најблиску си ми де.

За натпреварот: e па вака:
-голот прв падна по невидена асистенција на Пирлито
-е после кој се отвори против Милан .....го јаде с...о,
во глобала добро второ полувреме (пошо само то го гледав), а и резултатот сам зборува за натпреварот, малку ми е криво шо не го стај Рони ама до некаде добра одлука му беше таа (кај ке игра на -4) , тој се чува са Сериа А таму сме во мала криза , но да се надеваме дека долгата повреда нема многу да му влијае на формата и ке го гледаме вистинското од него.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
како се опорави Роналдо точно на време... сега ќе влезе во форма во следниве 2-3 натпревари и за со ЈУВЕ ќе биде Фит.

п.с. Ја предлагам да идеме на таа утакмица Милан-Јуве , 1 Декември 2007 :pos:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
dogovoreno 1 dekemvri se ke organizirame no samo znaj 2007 godina sme:vozbud: ili ti vikas dogodina da ideme?:pos2:
ajde ajde ke pobedime ne se sekirajte ako ne zdravje :D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
фала што ме поправи летам со паметот :pos:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Следниот кој ќе пише оф топик добива доживотен бан од темава. Форумов не е мсн. Претеравте.

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Хм, Гуруф ќе биде добар тој сеуште е млад!
Патем во Лигата на шапиони добро гостување, сега на ред е да се подобриме и во Сериа А, ајде Роналдо мислам дека ќе смени доста!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Инзаги го стигна Герд Милер
Филипо Инзаги имаше причина за задоволство по мечот со Шахтјор. Тој не само што им помогна на "росонерите" да дојдат до три бода на ова незгодно гостување, туку и успеа да го израмни рекордот на Герд Милер од 62 постигнати гола во Евро-Куповите.
"Јас не бркам такви рекорди, туку трофеи во Лигата на шампионите. Сепак, мило ми е што сe уште постигнувам важни голови за Милан и им докажувам на луѓето дека не сум премногу стар како што многумина тврдат", прокоментира Инзаги, кој беше без гол за "росонерите" од 18 септември.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
КАКА ЈА ОСВОИ БАЛОН Д'ОР

Ај честитам :)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Na kaka seuste ne mu e dadena zlatnata topka ama site mislat deka on ke ja dobie a i samo kaka ja zasluzuva a lani koga gledav kako na canavaro mu ja davaat zlatnata topka jas rekov deka dogodina kaka ke ja zeme i site puknaa od smeenje koga go kazav toa ama na 17 dekemvri ke vidat oni koj e kaka!!!!!!

eve procitajte:
Сеуште не е официјално, но не е ни многу далеку од официјално дека Кака ја освои наградата Ballon d’Or за 2007 година за индивидуално достигнување во фудбалот.

Престижната награда на магазинот France Football му се доделува на Светскиот Фудбалер на Годината, определен од панел на фудбалски новинари.

Утринава, малку по полноќ Скај Италија објавила, „Кака е новиот освојувач на Златната Топка, а Милан прави подготовки за играчот да отпатува на доделувањето на наградата во Јапонија.“

Наградата кај Кака ќе премине од Фабио Канаваро, кој лани излезе пред Џиџи Буфон и Тиери Анри. Последен пат играч на Милан ја има освоено Златната Топка не многу одамна – Шевченко во 2004.

Во моментов не е познат бројот на гласови што ги освоил Кака, ниту пак кои фудбалери се на второ и трето место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom