не ми е јасно зашо сереш само по сити????Мислиш дека твојата екипа е од рангот на манчестер и ливерпул?????кај бевте до пред да додје роман абрамович????Каде????Бевте иста екипа како и сите други.
И немој дека тевез имаше слаба сезона.одлично изигра.
Шо е серење по Сити? Вистината дека има најјаки поединци, но тоа се уште не е тим? Па таа е вистината. Мојата екипа е најјака во моето мало, во то сум сигурен.
Никој не рече дека Тевез имал слаба сезона, јас во ниеден момент воопшто и не го коментирам Тевез. Но ако ја споредувам неговата со сезоната на Дрогба, ако Дрогба имал добра сезона, Тевез имал слаба. Ако таа на Тевез била блескава ко што е кажано претходно, тогаш за таа на Дрогба мора да измислиме повисок степен на компарација од суперлатив.
Околу Роман Абрамович и Челзи, барем италијанските клубови се сите со „патрони“ и не треба да јадат гомна. Или оти тоа е одамна и „патроните“ се италијански за нив нема гајле? Особено гомна не треба да јадат јувенташите пошто Јувантус е станат светска спортска брука. И се уште е, и ќе биди некое време. Малку Раниери го врати духот, но тоа се уште е една просечна екипа со најдобар играч во Алесандро Дедо Перо. Навивачите на Челзи знаат каква е историјата на клубот и тоа не им смета, пошто то е то, историријата ја пишувале други, сегашноста се пишува сега, а иднината доправа ќе се пишува. А додека јувенташите се уште не можат да се помират дека гомното Моџи местел натпревари, повикуваат на враќање со иста мера на Интер и Морати наместо да се свестат се случувало нешто шо не треба и да се тргни ко шо треба одново. Но зошто, секогаш е тука јачањето со историјата на клубот, нешто што навивачите на Челзи на Енфилд им го „сервираа“ на домаќините како You are an ancient history и се сомневам дека тоа им се допадна. и покрај тоа што се чукаат в гради со тие поранешни успеси. Ни Милан не е поразличен, Берлускони го спасува од пропаст. Што е разликата? Тоа што богаташ тоа го напраел со Милан одамна, а ова со Абрамович е релативно ново (иако поминаа седум години). Или сепак има разлика: богаташот Милан целосно го издига, а Челзи веќе игра во ЛШ кога доаѓа Абрамович. А да ги прашаш сега, во секој момент би го замениле Берлускони со било кого. Па не со Абрамович.
Хипокрити едни повеќелични.