Rooney's Temper
in front of Old Trafford
- Член од
- 14 јуни 2009
- Мислења
- 2.888
- Поени од реакции
- 2.653
Дефинитивно фан-клубов треба да иде под клуч
пошо очигледно не знам шо ти значи ова,а ти глеам ги знаеш изглеа ти си ги прател цртаниве.кретен!!!!!!!!!!!!Toчно така.
Лани не сјебаа двапати и дома и гости.
Ама ЧЕЛЗИ беше шампион.Сега јасно ти е?
Тинки-Винки,побрзај зошто ќе ти заврши цртанот.
Па фала Богу бре, сето тоа убаво го опишав. И немам никаов проблем со тоа. За разлика од тебе, кој пошто Јувентус моментално реално кажано,е во гомна, ми го постираш ова кое и јас ти го кажав.Пошто одма идете офтопик и го мешате (читајте убаво) НАЈТРОФЕЈНИОТ ИТАЛИЈАНСКИ КЛУБ ЈУВЕНТУС еве ви па споредувајте:
Шампион на италија - 27
2 место во италија - 20
Куп на италија - 9
2 место во куп на италија - 4
Супер Куп на италија - 4
Лига на шампиони - 2
2 место лига на шапиони - 5
Куп на победници на купови - 1
Уефа Куп - 3
2 место Уефа куп - 1
Уефа супер куп - 2
Интерконтинентален куп - 2
2 место интерконтинентален куп - 1
идеме за челзи
Премиер лига - 4
2 место премиер лига - 3
ФА куп - 6
2 место Фа куп - 4
Лига Куп - 4
2 место лига куп - 2
Комјунити шилд куп - 4
2 место комјунити куп - 4
Лига на шампиони - 0
Лига на шампиони 2 место - 1
Уефа Куп - 2
Уефа супер куп - 1
епа очигледна е разликата и тоа шо викате.дискутирајте за сити а не јуве одма да го зборите,зашо не ви доликува да го спомнувате неговото има.
Даворче мали,сам имаш кажано дека од 2005 гледаш фудбал затоа те молам затни се и прогуглај на нет да видиш кога има јуве освојувано титули,ако како шо викаш коа владеел сталин (ако уопште знаеш кој е сталин)
Ќе го употребам твојов речник ајде, секако дека „фуфка“. Или по мој речник, Манчестер Сити е сериозен конкурент за високо место.точно.поише пишуваат овие за челзи,изглеа им фифка на шупчето од сити годинава.:smir:
Ивица Јуве, Спиро Милан, Димче Работнички и тако даље....Има ли некој пример Стефан/МАрко/Трајко/Петко - СИТИ?!?! Или кога ќе паднат ќе биде срамота да се носи таков ник?
Mислам дека друго сака да каже.. :smir:и кога беше во втора лига си бев за јуве,затоа не се прај многу паметен тука.Коа не знаеш не збори за џабе.
Фан на ШИТИ да не си?^
Доволно е овој.
Најубавиот во Премиер Лигата и еден од најубавите во Англија, со Емирати и Вембли.:smir: