Фан Клуб: Манчестер Сити

S

Stivie G

Гостин
Утре имаме ептен тежок натпревар. Мислам дека треба да го сочуваме тимот за во недела бидејки овде ни се минимални шансите да одиме понатаму. Дури подобро е да си останеме четврти со цел да се сконцентрираме на домашното првенство.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не не' оставаат во ЛШ. Намерачени ни се против нас. Демек арапска екипа, нема европа да ја завладее. Ама ај, да се надеваме дека ќе биде и тоа soon. За премиер лига, ич не му ја секирам, наша е.

GGMC!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ај честито новите навивачи, редно беше после 4-5 години отсуство од Лигата на Шампионите. :icon_lol:
Кој бе нови? Јас сум фан на Сити уште Бартон ко играше. И Ајрленд. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ај честито новите навивачи, редно беше после 4-5 години отсуство од Лигата на Шампионите. :icon_lol:
Моето патешествие со Сити започна уште со Дариус Васел. Редовно полнење на противничките мрежи... ах деновии.....

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Сити почнав да ги фаворизирам во ПЛ (секако како 2ра екипа по Челзи ) од кога ги земаа Елано и Џовани,а исто поради интересни играчи како Richards и Ireland.
На фифа 08 играв сезона со нив,знам дека нападот ми беше Бенџани CF,Рајт Филипс RW Робињо LW и дека направив dream-team ..После следуваа трансферите на Компани,Де Јонг,Жо :eek::eek: Гивен и сл..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.017
Кој бе нови? Јас сум фан на Сити уште Бартон ко играше. И Ајрленд. :D
Јас од 2006та...Диди кога потпиша за Граѓаните.....
Моето патешествие со Сити започна уште со Дариус Васел. Редовно полнење на противничките мрежи... ах деновии.....
Само едно нешто е педерско. Лани освоивте титула, а Џерард пак не го чепна трофејот. :(

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.158
Штета..........се надевав дека ќе го избркаме Манчини и Рафа ќе го седниме ама ништо. Отиде Рафа во Челзи :place:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дај да испаднеме од ова, и онака сме пуни ко брод со пари, шо ќе ни се поише од натпреварувањево, ќе го остаиме за догодина дур се носочуваме на ПЛ.

Kajgana Shop

На врв Bottom