RickyLFC9
Модератор
Здраво друже, се надевам на квалитетни дискусии со тебе во фан клубовsi igrate kurot vie.. gledam ja![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво друже, се надевам на квалитетни дискусии со тебе во фан клубовsi igrate kurot vie.. gledam ja![]()

Ај честито новите навивачи, редно беше после 4-5 години отсуство од Лигата на Шампионите.![]()

Кој бе нови? Јас сум фан на Сити уште Бартон ко играше. И Ајрленд.![]()
Моето патешествие со Сити започна уште со Дариус Васел. Редовно полнење на противничките мрежи... ах деновии.....Ај честито новите навивачи, редно беше после 4-5 години отсуство од Лигата на Шампионите.![]()

Гивен и сл..Кој бе нови? Јас сум фан на Сити уште Бартон ко играше. И Ајрленд.![]()
Јас од 2006та...Диди кога потпиша за Граѓаните.....
Само едно нешто е педерско. Лани освоивте титула, а Џерард пак не го чепна трофејот.Моето патешествие со Сити започна уште со Дариус Васел. Редовно полнење на противничките мрежи... ах деновии.....

Карлито Тевез го чепнаСамо едно нешто е педерско. Лани освоивте титула, а Џерард пак не го чепна трофејот.![]()

Oн го има од пред тоа чепнато.Карлито Тевез го чепна![]()
Џерард, Алекс си ја чепка, шо ќе му се трофеиСамо едно нешто е педерско. Лани освоивте титула, а Џерард пак не го чепна трофејот.![]()
.