Шо бе,има навивач и на Сити ?![]()
Баш и тој има право да напише и да се насмее... Неговиот клуб има една е*ана титула во последните 9-10 години, а тој и понатаму си продолжува да си навива за клубот...И да пишеше некој фан на Јунајтед или Челзи евентуално ќе разберев, тебе никако не те разбирам, али ај ...
Ти за кого навиваш за Партизан или за Јунајтед?Баш и тој има право да напише и да се насмее... Неговиот клуб има една е*ана титула во последните 9-10 години, а тој и понатаму си продолжува да си навива за клубот...
Овие тука што пишуваат се фанови на други клубови, а и тие што навиваат само за Сити ќе ги снема кога овој тим ќе се врати на старите патеки, максимално борба за ЛЕ... Огромна разлика има...
Разликата е преголема.. Ама офтопик е, така да не ми се објаснува сега..Ти за кого навиваш за Партизан или за Јунајтед?
колку што знам не ти се обратив тебе, или па ти си истиот можда ?Разликата е преголема.. Ама офтопик е, така да не ми се објаснува сега..
А што има веза? Демек за секој човек различно е?колку што знам не ти се обратив тебе, или па ти си истиот можда ?
јас тебе воопшто не ти се обратив, а ти ми вракаш не ми се објаснува сега, тоа значи дека Гробар Мкд и manutdchampions е изгледа истата особа.А што има веза? Демек за секој човек различно е?
Aман јас само кажав оти има голема разлика... Партизан/Манчестер... И дека е офтопик...... Ај нвм... Уживај..јас тебе воопшто не ти се обратив, а ти ми вракаш не ми се објаснува сега, тоа значи дека Гробар Мкд и manutdchampions е изгледа истата особа.
Вака на кратко може... Навивач на Партизан, а фан на Манчестер Јунајтед... Ако ме разбираш што ти кажувам океј, ако си глуп, неможам да објаснувам по милионити пат...Ти за кого навиваш за Партизан или за Јунајтед?