Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо бе,има навивач и на Сити ?![]()
И да пишеше некој фан на Јунајтед или Челзи евентуално ќе разберев, тебе никако не те разбирам, али ај ...

Баш и тој има право да напише и да се насмее... Неговиот клуб има една е*ана титула во последните 9-10 години, а тој и понатаму си продолжува да си навива за клубот...
Овие тука што пишуваат се фанови на други клубови, а и тие што навиваат само за Сити ќе ги снема кога овој тим ќе се врати на старите патеки, максимално борба за ЛЕ... Огромна разлика има...
Разликата е преголема.. Ама офтопик е, така да не ми се објаснува сега..Ти за кого навиваш за Партизан или за Јунајтед?
Разликата е преголема.. Ама офтопик е, така да не ми се објаснува сега..
А што има веза? Демек за секој човек различно е?колку што знам не ти се обратив тебе, или па ти си истиот можда ?
А што има веза? Демек за секој човек различно е?
Aман јас само кажав оти има голема разлика... Партизан/Манчестер... И дека е офтопик...... Ај нвм... Уживај..јас тебе воопшто не ти се обратив, а ти ми вракаш не ми се објаснува сега, тоа значи дека Гробар Мкд и manutdchampions е изгледа истата особа.
Ти за кого навиваш за Партизан или за Јунајтед?