Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
За пратење скаути го пратат ама дека се при крај договорите тоа малце морген

За пратење скаути го пратат ама дека се при крај договорите тоа малце морген
Let me fix that for ya.Добро кажува другарот. При онакво понашање на дефанзивците и Буфон да бранеше ништо немаше да смени. Да, Линд. се фрла уште нешутната топката и дефинитивно НЕ е подобар OД Де Геа, ама за вчерашната утакмица тој воопшто не е крив.
Ван Перси изиграва нешто.Сега Линдегард не ви чинит?! Ако ја бараме кривицата за головите, тогаш сигурно е во одбраната никако во голманот. Едноставно играчиве од тотенхем си се прошетаа до голот. Грешката според мене беше во почетната формација, против тркачка екипа како тотенхем со играчи ко Бејл,Дембеле,Ленон итн. ние да излезиме со среден ред составен од Керик,Гигс и Сколс , мораше да играат Андерсон или Томче. Но то е то, одиме напред, сега очекувам демолирање на Клуж и добар натпревар на Ст.Џејмс Парк и секако победа и брзо ќе биде заборавен вчерашниот натпревар.
Ако проблем им ствара еден Дембеле, тогаш што треба да речеме ако се паднеме ЛШ со Реал, Барса, Баерн?Не глеав вчера, али уште кога потпиша Дембеле за Тотенхем му реков на другар ми, кај најде овој у Тотенхем да иде, барем у Евертон да одеше, веќе изгубивме од нив еднаш, а со Тотенхем играме у 6то коло.
Ќе имаме големи проблеми и во гости со нив, осеќам.
Додека не сфатат дека се игра 90 минути натпревар со сите екипи ќе ни биди тешко.Не глеав вчера, али уште кога потпиша Дембеле за Тотенхем му реков на другар ми, кај најде овој у Тотенхем да иде, барем у Евертон да одеше, веќе изгубивме од нив еднаш, а со Тотенхем играме у 6то коло.
Ќе имаме големи проблеми и во гости со нив, осеќам.
Е да бе, Евра не мојт да играт од другиот бек, Рафаел,Џонс,Смолинг кој и да е , не е иначе до Евра тој во форма си е.Let me fix that for ya.
Де Геа е Буфон за Линдегард.
Минимум еден или два гола ке примевме помалку вчера да бранеше он, значи кога ке го видам Линдегард и Керик во тимот, ми се превртува во стомакот, не дека ги мразам момците, благодарен сум за све што имаат направено, само сметам дека не можат да придонесат повеќе од другите играчи кои играат на таа позиција...
Кагава не може да игра заради Керик...
Aj линк од голот на Енрикез.![]()
Мене другите екипи не ме интересираат, само Јунајтед ме интересира, а играта на Јунајтед досега е боранијаA па вие ги направивте другите европски клубови моментално бог и батина а и тие ко нас со scrappy wins и порази.
Го јадеме викендов од Њукасл 99%. Со ваква игра може да победиме само со Вардар од МиравциАј барем за викендов се враќаат плус Смолинг и Јанг..