Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Не бев во можност да ги гледам последниве два меча на Јунајтед но можам да кажам дека сум пресреќен со бројот на младинци што Ферги ги изиграл на дуелот со Њукасл. Вермајл, Вутон, Мајкл Кин, Брејди и Таниклиф. Големо искуство е ова за младите и верувам дека ќе добијат повторно шанса и на дуелот со Челзи. Андерсон и Клеверли од ова што видов пак ќе кажам дека заедно играат одлично, одличен гол постигнал Андо а и ме радува враќањето на Флечер и неговата добра игра. Штета што Видиќ се повреди и повторно нема да игра еден подолг временски период ќе треба пак да се крпиме со Керик или пак Вутон. За дуелот со Тотенхем само едно нешто можам да кажам, гледам дека повторно има опуштање во тимот како што имаше минатата сезона неколку пати на пример со Евертон и не смееме да дозволуваме ова да се случува од вакви мечеви може да изгубиме многу бодови. Се надевам против Клуж ќе изиграме добар меч со добра игра бидејќи следи тежок период, Андо и Клеверли мора да играат тие ни стануваат двигатели на играта.

Енрикез добар гол дал на дебито а исто може да се каже и дека Македа и Кинг многу добро играат, Македа оваа сезона скоро да нема меч да не даде гол за У21 додека Кинг или асистира или дава гол добро му лежи позицијата крило гледам.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Сега Линдегард не ви чинит?! Ако ја бараме кривицата за головите, тогаш сигурно е во одбраната никако во голманот. Едноставно играчиве од тотенхем си се прошетаа до голот. Грешката според мене беше во почетната формација, против тркачка екипа како тотенхем со играчи ко Бејл,Дембеле,Ленон итн. ние да излезиме со среден ред составен од Керик,Гигс и Сколс , мораше да играат Андерсон или Томче. Но то е то, одиме напред, сега очекувам демолирање на Клуж и добар натпревар на Ст.Џејмс Парк и секако победа и брзо ќе биде заборавен вчерашниот натпревар.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.296
Поени од реакции
69.106
Добро кажува другарот. При онакво понашање на дефанзивците и Буфон да бранеше ништо немаше да смени. Да, Линд. се фрла уште нешутната топката и дефинитивно НЕ е подобар Де Геа, ама за вчерашната утакмица тој воопшто не е крив.
Let me fix that for ya.

Де Геа е Буфон за Линдегард.
Минимум еден или два гола ке примевме помалку вчера да бранеше он, значи кога ке го видам Линдегард и Керик во тимот, ми се превртува во стомакот, не дека ги мразам момците, благодарен сум за све што имаат направено, само сметам дека не можат да придонесат повеќе од другите играчи кои играат на таа позиција...

Кагава не може да игра заради Керик...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Сега Линдегард не ви чинит?! Ако ја бараме кривицата за головите, тогаш сигурно е во одбраната никако во голманот. Едноставно играчиве од тотенхем си се прошетаа до голот. Грешката според мене беше во почетната формација, против тркачка екипа како тотенхем со играчи ко Бејл,Дембеле,Ленон итн. ние да излезиме со среден ред составен од Керик,Гигс и Сколс , мораше да играат Андерсон или Томче. Но то е то, одиме напред, сега очекувам демолирање на Клуж и добар натпревар на Ст.Џејмс Парк и секако победа и брзо ќе биде заборавен вчерашниот натпревар.
Ван Перси изиграва нешто.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Не глеав вчера, али уште кога потпиша Дембеле за Тотенхем му реков на другар ми, кај најде овој у Тотенхем да иде, барем у Евертон да одеше, веќе изгубивме од нив еднаш, а со Тотенхем играме у 6то коло. :D

Ќе имаме големи проблеми и во гости со нив, осеќам.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не глеав вчера, али уште кога потпиша Дембеле за Тотенхем му реков на другар ми, кај најде овој у Тотенхем да иде, барем у Евертон да одеше, веќе изгубивме од нив еднаш, а со Тотенхем играме у 6то коло. :D

Ако проблем им ствара еден Дембеле, тогаш што треба да речеме ако се паднеме ЛШ со Реал, Барса, Баерн?

2

~2A

Гостин

Додека не сфатат дека се игра 90 минути натпревар со сите екипи ќе ни биди тешко.
Тотенхем иако има јаки поединци,џабе им е кога стравот в коски им влезе второ полувреме.:icon_mrgr:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Let me fix that for ya.

Де Геа е Буфон за Линдегард.
Минимум еден или два гола ке примевме помалку вчера да бранеше он, значи кога ке го видам Линдегард и Керик во тимот, ми се превртува во стомакот, не дека ги мразам момците, благодарен сум за све што имаат направено, само сметам дека не можат да придонесат повеќе од другите играчи кои играат на таа позиција...

Кагава не може да игра заради Керик...
Е да бе, Евра не мојт да играт од другиот бек, Рафаел,Џонс,Смолинг кој и да е , не е иначе до Евра тој во форма си е.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A па вие ги направивте другите европски клубови моментално бог и батина а и тие ко нас со scrappy wins и порази.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
A па вие ги направивте другите европски клубови моментално бог и батина а и тие ко нас со scrappy wins и порази.
Мене другите екипи не ме интересираат, само Јунајтед ме интересира, а играта на Јунајтед досега е боранија:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom