Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Sta je bre misevi,sta ste se usrali? :icon_lol:

Моралот го изгубивте бе фанови,што е ова ваков песимизам во врска со Њукасл?
Нели силата во Манчестер Јунајтед е што не потпаѓаат психолошки и силни се кога и да е...?

Ќе ги пецниме Њукасл,па макар и со судиска помош да цркнат душманите.
Никој не го изгубил моралот, Јунајтед во трета лига да се јас сум за нив до гроб.
Си коментираме за сегашната ситуација и сегашните игри, ништо друго:)

2

~2A

Гостин
Никој не го изгубил моралот, Јунајтед во трета лига да се јас сум за нив до гроб.
Си коментираме за сегашната ситуација и сегашните игри, ништо друго:)
Многу јасно тоа.

Доколку играме со играта од прво полувреме ќе биди тешко,ама....викам АМА... ако играме со играта од второ полувреме.... не знам кај ќе им биде крајот! Само се молам Нани што побрзо да дејствува да не кочи по 2-3 секунди, Руни и ван Перси да почнат да си подаваат меѓусебе не се мали дечиња па да се фалат пред другите кој повеќе можи да ја држи топката и то е то... :icon_lol:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Абе да не заборавате дека у вторник ке се игра со клуж?
А тоа за моралот ,на грешна адреса си го пишал другар, еве ти пример=}

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.845
Поени од реакции
44.250
Абе да не заборавате дека у вторник ке се игра со клуж?
А тоа за моралот ,на грешна адреса си го пишал другар, еве ти пример=}
Јас бев бетер од овој против Евертон лани кога изигравме 4:4 на ОТ, ти ебам и морал и се, се знаеше тогаш оти отиде титулата. :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Monday training squad: De Gea, Johnstone, Lindegaard; Büttner, Evans, Evra, M Keane, Ferdinand, Rafael, Wootton; Anderson, Cleverley, Fletcher, Giggs, Lingard, Nani, Powell, Scholes, Tunnicliffe; Hernandez, Kagawa, Rooney, van Persie, Welbeck.

Еве денес погоре кои биле на тренинг сабајлево Видиќ, Џонс, Смолинг фалат како што се знае додека Јанг тренира посебно од групата. Керик и Валенсија исто така ги нема па ќе видиме Ферги што ќе каже на прес. Енрикез го нема зашто не е пријавен за ЛШ. Интересно е што и Силвестре нашиот поранешен играч тренира со екипата за да се одржи во форма, треба допрва да си најде нов клуб и затоа му дозволиле да тренира со нашиот тим.

Ништо чудно да играат Вутон и Кин пак бидејќи сме кратки во одбраната, од тоа што прочитав сите скоро викаат дека топ бил Вутон против Њукасл, не гледам зашто не би играл пак со Клуж.

Вечер играат У21 на гости против Сандерленд, мечот почнува од 20.00. Се очекува да играат сите што не тренираат со екипава како на пример Македа и Петручи а исто и Енрикез зашто не е пријавен за ЛШ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А ја знаете дешавката со Вутон и татко му на финалето ЛШ 2007 што го доби Милан?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа Вутон (фан на Јунајтед како и татко му) дојде тука од Ливерпул и баш тогаш во 2007 требало да потпише проф. договор со Ливерпул. На финалето во 2007, Вутон и татко му биле во ложата и кога дал Инзаги гол се израдувале и им соопштиле на управата дека им се заблагодаруваат за убавите места на стадионот ама веќе имаат понуда од Манчестер и ќе ја прифатат :pos:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Епа Вутон (фан на Јунајтед како и татко му) дојде тука од Ливерпул и баш тогаш во 2007 требало да потпише проф. договор со Ливерпул. На финалето во 2007, Вутон и татко му биле во ложата и кога дал Инзаги гол се израдувале и им соопштиле на управата дека им се заблагодаруваат за убавите места на стадионот ама веќе имаат понуда од Манчестер и ќе ја прифатат :pos:
:pos:
:pos::pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Priceless. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ешли Јанг му помогнал вчера на некое дете што го удрила кола, го однел во болница и седел со него (y)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.968
Поени од реакции
22.150
:vozbud: овој да не се врати да игра пак во јунајтед ејјј :D

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Изгледа Сколс и Керик ќе добијат заслужен одмор против Клуж, значи за очекување е да настапиме нешто слично ко со Њукасл, само одбраната што ќе е комплетна.. :)

--------Де Геа------
Раф-Рио-Џони-Евра
-----Клев--Андо----
Нани--Руни--Кагава
---------РВП-------

Може и Силвестре место Еванс.. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom