Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

2

~2A

Гостин
Манчестер Јунајтед ако си игра вака како што си играше вечерва против турскиот тим Галатасарај, кога ќе дојде време да играат и во Турција со збудалена публика, тогаш турците има да ги паплосат во пакет,и тоа со неколку голови.. Турците вечерва играа борбено и офанзивно и имаа 3 стативи,малку само да имаа среќа ќе ги поразеа англичаните..

Криви сме самите што не сме реализирале пенал.Криви сме според коментариве што Чичарито не дал од2-3 позиции што секој напаѓач би ги постигнал.

Не сме ние криви што имаме внедела едно од "најжешките" дербиња.Тие лузерпулците односно Ливерпулците ќе ги остават колениците на терен ама мора да го победат Манчестер Јунајтед. Мора малце рационално да се размислува,да се штеди енергијата,да не се форсира премногу да не дојде до несакани дејствија во случајов (повреди,замор и сл.) ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: oon

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Е сеа ама не исплаши,ќе не пеплосале:confused:,одвај чекам и тоа чудо да го видим.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Криви сме самите што не сме реализирале пенал.Криви сме според коментариве што Чичарито не дал од2-3 позиции што секој напаѓач би ги постигнал.

Не сме ние криви што имаме внедела едно од "најжешките" дербиња.Тие лузерпулците односно Ливерпулците ќе ги остават колениците на терен ама мора да го победат Манчестер Јунајтед. Мора малце рационално да се размислува,да се штеди енергијата,да не се форсира премногу да не дојде до несакани дејствија во случајов (повреди,замор и сл.) ;)
Муабетот ми беше овие ако играат вака и во Турција, со ова игра тешко дека ќе ги победат турците, пекол е во Турција да се игра,и тоа пред збудалена публика.. А и друго е Галатасарај не е слаба екипа,Фергусон ќе треба да мисли уште од сега за натпреварот во Истанбул,ако што има време..
--- надополнето: 20 септември 2012 во 01:59 ---
Е сеа ама не исплаши,ќе не пеплосале:confused:,одвај чекам и тоа чудо да го видим.
Само Челзи може да игра секаде,за нив нема никакви проблеми..(y)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Абе готово,Ферги уште ноќеска седнал да размислува за во Турција.

Имаат страшни навивачи,ама не играат они.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Муабетот ми беше овие ако играат вака и во Турција, со ова игра тешко дека ќе ги победат турците, пекол е во Турција да се игра,и тоа пред збудалена публика.. А и друго е Галатасарај не е слаба екипа,Фергусон ќе треба да мисли уште од сега за натпреварот во Истанбул,ако што има време..
--- надополнето: 20 септември 2012 во 01:59 ---

Само Челзи може да игра секаде,за нив нема никакви проблеми..(y)
Имаат, на Олд Трафорд кога доаѓаат ;) И Фергусон многу добро знае што треба, во странските клубови се мисли утакмица по утакмица, пред гостувањето ги имаме и Клуж и Брага, така да ако победиме и на овие две, нема да има многу за мислење понатаму и во Турција Лингард и Пауел ќе трчкаат.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Имаат, на Олд Трафорд кога доаѓаат ;) И Фергусон многу добро знае што треба, во странските клубови се мисли утакмица по утакмица, пред гостувањето ги имаме и Клуж и Брага, така да ако победиме и на овие две, нема да има многу за мислење понатаму и во Турција Лингард и Пауел ќе трчкаат.
е да тука си во право Клуж и Брага не се толку јаки како Галатасарај,така да и јас мислам дека Манчестер Јунајтед нема да има толку тешкотии,но наместо Брага да беше Спартак Москва и наместо Клуж да беше Селтик или некоја по јака екипа,тогаш незнам дали ќе поминаа толку лесно овие од Манчестер Јунајтед..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
е да тука си во право Клуж и Брага не се толку јаки како Галатасарај,така да и јас мислам дека Манчестер Јунајтед нема да има толку тешкотии,но наместо Брага да беше Спартак Москва и наместо Клуж да беше Селтик или некоја по јака екипа,тогаш незнам дали ќе поминаа толку лесно..
Абе тоа муабетите да беше ќе беше, да не беше авионската несреќа досеа Манчестер без 6-7 титули во ЛШ може немаше да биде, така да што си берел, ќе сркаш, или тоа што ти се паднало во случајов - ќе пробаш да го надминеш.:)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ќе пука на Енфилд во Недела... Во 4 натпревари имаат два бода, и им гори под нозете :)... Нема поголема мотивација во вакви дуели, од дуел против најлутиот ривал... Со победа добиваат крила, со пораз ќе им (по)тоне бродот...

Едвај чекам да почне ;)

П.С. Ќе има собиранка во Скопјето некаде? Во план сум да наминам така, па нека пише некој што како :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе каква турција,дајте ние у недела да си ѓи песнемо овја,лузерчињава наши,па после ќе праемо планови за турција,мислим за бегање дека нели таму ако победиш тепале така викаа:ROFLMAO:.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ќе пука на Енфилд во Недела... Во 4 натпревари имаат два бода, и им гори под нозете :)... Нема поголема мотивација во вакви дуели, од дуел против најлутиот ривал... Со победа добиваат крила, со пораз ќе им (по)тоне бродот...

Едвај чекам да почне ;)

П.С. Ќе има собиранка во Скопјето некаде? Во план сум да наминам така, па нека пише некој што како :D
Дааа, во МСМ кај градски парк кај фонтаната одма, знаеш кај е фонтаната така? :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Дааа, во МСМ кај градски парк кај фонтаната одма, знаеш кај е фонтаната така? :)
Знам, знам :)... Него, друг некоj ќе иде од тука? Фросе, доколку идам за 100%, ќе те обавестам тука, подетално да ми објасниш :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Знам, знам :)... Него, друг некоj ќе иде од тука? Фросе, доколку идам за 100%, ќе те обавестам тука, подетално да ми објасниш :D
Јас идам 90 посто, ова 10 посто е ако ме удри метеор и не дојдам :D сепак све може да се деси :D ама пиши ми ако идеш ќе се договориме.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Јас идам 90 посто, ова 10 посто е ако ме удри метеор и не дојдам :D сепак све може да се деси :D ама пиши ми ако идеш ќе се договориме.
Во Сабота идам да гледам Металург, другарчето ми брани прв состав, па доколку земам слободен ден од работа за Недела или ја наредам со смени, доаѓам обавезно :D

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Абе каква турција,дајте ние у недела да си ѓи песнемо овја,лузерчињава наши,па после ќе праемо планови за турција,мислим за бегање дека нели таму ако победиш тепале така викаа:ROFLMAO:.
Не дека ќе ги тепаат, туку турците многу добро играат на домашен терен.. А иначе ви реков,само ЧЕЛЗИ нема никакви проблеми,каде да одат победуваат.(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom