Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Коа си даде Видич автогол Де геа излета...
Да ама Де геа беше главниот виновник, истрча по топката, скокна да ја боксува ама беше прекус, а доволно долг да му попречи на Видич

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ради ова толку сакав РвП да дојде, веќе немора само во Руни да се крстиме кога сме во тешка ситуација.. ;)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ајде бе у курац шо е ова,ако волку се мачат со маливе клубови шо ке биде со челзи шити и сл 10:0, велбек на клупа.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
РВП оправда 2 милиони :)
Вие како сакате ама јас така ке му ги сметам :icon_mrgr:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.067
Андерсон не е ни на клупа..
--- надополнето: 2 септември 2012 во 17:26 ---
РВП :love:
Не видов дека го нема ни на клупа ....

Иначе, Велбек интересно денеска трча по секоја топка, се враќа назад, се гради, од него тргна акцијата кон Валенсија, кој му асистираше на Ван Перси ...

Му трча играч зад Керик од нашиот шеснаесетник, и му зима топка зад грб скоро на центар ...

Кагава во неколку прилики го гледам пред Ван Перси :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Значи се нервирам опасно,СТАВИ ГО НАНИ ебате беља нема кој да повлече Кагава е ко успан.
Стари ако не смениш нешто ќе ти улетам на тренинг и ќе те тркалам низ тревата:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Кагава слабо сега за сега.. Дај нека му фрлат една кофа ладна вода да се расони.. :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Еј стварно многу напнавте со велбек,некогаш у него се крстевте,може не игра најдобро ама бидите реални нема ни топка за него,како и да е сигурен сум дека кога тогаш ќе распали.А инаку за утакмицава знаев дека ќе биде тешко,не значи дека ако сеа влегле у пл ќе бидат лесен залак.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Велбек сега за сега е екстра. Пресуден фактор е тоа што нонстоп прави потег вишок, и тука ја дупи работава. Имаче добра контрола има врз топката, само побрзо да се ослободува :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.067
Еј стварно многу напнавте со велбек,некогаш у него се крстевте,може не игра најдобро ама бидите реални нема ни топка за него,како и да е сигурен сум дека кога тогаш ќе распали.
Денес многу помага на средина, и трча како коњ за секоја топка, му помага на Евра, тоа ми се допаѓа кај него сега за сега ...

Кагава некако го нема на терен ...
--- надополнето: 2 септември 2012 во 18:01 ---
Туку Евра беше бесен, ми се чини дека ова е прв пат да го гледам да бие со глава на гол :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Евра бе, главина. :tapp:

Teшко дека ќе ја вртиме оваа, се надевам дека грешам.

Kajgana Shop

На врв Bottom