M
Mamba.
Гостин
Како може да тропате глупости за некој играч дека нема да игра убаво во Манчестер Јунајтед кога не знаете како ќе игра кога ќе дојде...
Е сега или Модрич или Кагава, слични играчи се. Еден од нив и деструктивец би било доволно. Лев бек, повеќе сум да го задржиме Фабио отколку да купуваме нов, со поголема минутажа ќе добие искуство и плус Евра ќе е одморен и ќе може да си ја поврати старата форма.Работата е што изгледа Парк си оде , според мене кагава , модрич и бејнс би биле доста
--- надополнето: 9 мај 2012 во 13:43 ---
може и гаитан , иначе за овие дресовите според мене се супер а и нема врска тоа , нашите нека играт убаво па за дресови да не не интересира
За Парк е прашање до кога ќе остане, со оглед на тоа дека е тотално потрошенКагава и Парк ги иаме, уште фалат Хонда и Накамура и ќе бидеме комплет
Да знам ама зборев и за прошлите сезони кога имаше по некој лош ден навикнати сме многу да пружа на теренНе е ова најмал пад. Неможе да ја контролира топката како претходно, тешки и бавни му изгледаат нозете, премногу топки губи. Секоја чест што толку даваше за клубот и толку трчаше, но се истроши за жал.
И тоа е причината што ќе дојде кај нас...САФ стално доведува некој што ќе се покаже против насИ Гаитан ако памтите одигра одлично против нас, не запре ни за момент, само од него првата година ќе треба да очекуваме нешто како Ешли. Да почне супер, па накај декември да се пресели на клупа поради натрупаниот замор па накај фебруари пак - checked in.
Тоа е затоа што стариот видел желба кај тој играч да ги победи најдобрите..И тоа е причината што ќе дојде кај нас...САФ стално доведува некој што ќе се покаже против нас
Мои фаворити за летово се Кагава, Модрич/Хазард и Хави Мартинез.Инаку кога зборевте за лојалноста Кагава од Гаитан и Хазард му е најмала а најголема му е на Гаитан или со бројки Кагава 9 Хазард 15 и Гаитан 17.Кој не верува може да провери на FM Genie Scout