Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

M

Mamba.

Гостин
Како може да тропате глупости за некој играч дека нема да игра убаво во Манчестер Јунајтед кога не знаете како ќе игра кога ќе дојде...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И Смолинг ќе требаше да оди на позајмица уште првата сезона, и на Чичарито му мислевме каде да оди на позајмица, ви текнува, дали Глазгов или Валенсија, се каравме каде ќе е подобро :D ама уште во првата сезона овие двајца станаа алка од тимот. Смолинг има негде 65 настапи со 22 години а Чичарито 32 гола по само 2 сезони. Да видиме како ќе се снајде и јас бев скептик за Јанг ама дечкото освен дајвањето ми изгледа како најмногу да ги сака победите во нашиот тим.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Работата е што изгледа Парк си оде , според мене кагава , модрич и бејнс би биле доста
--- надополнето: 9 мај 2012 во 13:43 ---
може и гаитан , иначе за овие дресовите според мене се супер а и нема врска тоа , нашите нека играт убаво па за дресови да не не интересира :)
Е сега или Модрич или Кагава, слични играчи се. Еден од нив и деструктивец би било доволно. Лев бек, повеќе сум да го задржиме Фабио отколку да купуваме нов, со поголема минутажа ќе добие искуство и плус Евра ќе е одморен и ќе може да си ја поврати старата форма.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.475
Поени од реакции
7.946
Мои фаворити за летово се Кагава, Модрич/Хазард и Хави Мартинез.Инаку кога зборевте за лојалноста Кагава од Гаитан и Хазард му е најмала а најголема му е на Гаитан или со бројки Кагава 9 Хазард 15 и Гаитан 17.Кој не верува може да провери на FM Genie Scout

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Кагава и Парк ги иаме, уште фалат Хонда и Накамура и ќе бидеме комплет :pos::pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се навикнавме ние Парк да трча по 15 км на натпревар и сеа и најмал пад на формата го забележуваме :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Не е ова најмал пад. Неможе да ја контролира топката како претходно, тешки и бавни му изгледаат нозете, премногу топки губи. Секоја чест што толку даваше за клубот и толку трчаше, но се истроши за жал.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е ова најмал пад. Неможе да ја контролира топката како претходно, тешки и бавни му изгледаат нозете, премногу топки губи. Секоја чест што толку даваше за клубот и толку трчаше, но се истроши за жал.
Да знам ама зборев и за прошлите сезони кога имаше по некој лош ден :) навикнати сме многу да пружа на терен :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Па баш дека се истроши затоа го зимаме Кагава, неуморлив е и тој, го има секаде, добиваме нов убиец за големи натпревари! :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И Гаитан ако памтите одигра одлично против нас, не запре ни за момент, само од него првата година ќе треба да очекуваме нешто како Ешли. Да почне супер, па накај декември да се пресели на клупа поради натрупаниот замор па накај фебруари пак - checked in.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
И Гаитан ако памтите одигра одлично против нас, не запре ни за момент, само од него првата година ќе треба да очекуваме нешто како Ешли. Да почне супер, па накај декември да се пресели на клупа поради натрупаниот замор па накај фебруари пак - checked in.
И тоа е причината што ќе дојде кај нас...САФ стално доведува некој што ќе се покаже против нас :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
И тоа е причината што ќе дојде кај нас...САФ стално доведува некој што ќе се покаже против нас :)
Тоа е затоа што стариот видел желба кај тој играч да ги победи најдобрите.. :D

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Мои фаворити за летово се Кагава, Модрич/Хазард и Хави Мартинез.Инаку кога зборевте за лојалноста Кагава од Гаитан и Хазард му е најмала а најголема му е на Гаитан или со бројки Кагава 9 Хазард 15 и Гаитан 17.Кој не верува може да провери на FM Genie Scout
:pos:

Ѕвер!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Howard Webb has been appointed referee for Sunderland v Manchester United on 13/05/12. #bpl #safc #mufc

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom