Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Сите нопко, јас тресене. :)
На мене ми се ареса дресо, искрено, исто как сите други до сега шо биле. Не е еднобоен скроз. А јас сам 100% сигурен дека тие линии нема да бидат толко изразени (как на сликата) коо ќе го погледнете у живо и речиси нема да се примеќа оти е коцкаст, а не па да личе на мушама. Па и секој крај на сезоната, коо тема се биле дресовите е истио маабет, така да, не ни примеќам шо пишате. Сигурен сам оти ќе почнете брзо да се предомислувате, и оти коо ќе видете как му стоо на другарчето шо исто навива за Јунајтед, ќе си купете и еден за шетане, не само за по дома и спиене. :)

Туку, мака ми е шо Болтон изгубија 2 боода некни. Наште шанси ќе беа пореални за разлика од тие сега. Ипак и Стоук ќе бидат гола вода. Првата петарда примаа мислам, сега им е доволно и еден за да изгубат. Така на КПР оште толко ќе му горе под нозе, па ќе се фокусират и они на боодо, башка шо Хјуз е наш човек (се надевам не как тие од Евертон), така да, има надеж, голема надеж. Баш ме интересира дали Сити се толко глупи и толко психички слаби за да изгубат титула у последно коло. И баш ме интересира шо ќе направе Сисе ако КПР отпаднат или дали Македа ќе има шанса да ги реше. :)
Најголема пропуст на фан на Јунајтед беше некни да не га изигра Сити 2ка за цела заштеда, а јас тва мислам никојпат нема да си го простам. Ама толко голема верба имам у таа титула шо сега Сити и 16коеф да имат не би ставил ни 100ден! BELIEVE (even if we fall)! :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626

На пример на сликава и не изгледа така лошо.
Добро рече ziak92, чекајте прво да видите како им стои.
Јас сум единствениот што мисли дека овие дресови ќе бидат едни од подобрите во последните години. :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И јас сум у групата "3-4 члена над мене" :D
Ми се допаѓа дресот, немам ништо против... Би си купил одма штом испаднат... :)

Фросе, уште ти го паметам постот после првиот натпревар на Јунајтед на турнејата во белите резервни дресови (како на Сао Паоло :D)... Тогаш дури и се заљуби во Овен :icon_lol:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Најголема пропуст на фан на Јунајтед беше некни да не га изигра Сити 2ка за цела заштеда, а јас тва мислам никојпат нема да си го простам. Ама толко голема верба имам у таа титула шо сега Сити и 16коеф да имат не би ставил ни 100ден! BELIEVE (even if we fall)! :)
Па не на цела заштета, ама заедно со Јуве и ПСЖ на 1000-ка и извадив за пола одмор у Охрид! :icon_lol:

M

Mamba.

Гостин
Шо сте запнале у дресот демек ако носат "грд" дрес нема да играат убаво, мене не ми смета дресот...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Се појави шпекулација на Твитер дека Кагава ќе потпишел нов договор. Фросе твој реон е ова, дај нешто поконкретно. Кагава останува во Дортмунд, Сити го купува Хазард и го враќаме Бебе од позајмица :eek:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Се појави шпекулација на Твитер дека Кагава ќе потпишел нов договор. Фросе твој реон е ова, дај нешто поконкретно. Кагава останува во Дортмунд, Сити го купува Хазард и го враќаме Бебе од позајмица :eek:
не се секирај, Гаитан сака у Јунајтед и чека да се договориме со Бенфика :icon_mrgr:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
не се секирај, Гаитан сака у Јунајтед и чека да се договориме со Бенфика :icon_mrgr:
Од тоа и се плашам...Ама демантот што го имаа MUTV кај Креранд во емисија ме прави поспокоен :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не верувам да потпише нов договор, Кагава уште во 2010 кажуваше дека сака да игра во Англија и дека еден ден ќе си оди од Борусија. Исто така, пред некој ден јавно во медиумите го критикуваше Левандовски дека бил себичен на теренот и дека не подавал, играл за своја слава. Шансите да потпише нов договор според мене се 1%, дури и Igorcemk (фанот на Дортмунд) кој живее во Германија ако добро знам вели дека ќе си оди Кагава :)
--- надополнето: 8 мај 2012 во 23:07 ---
П.С. Глупости биле, некој акаунт со 26 followers , од таму потекнува тоа. После 12 мај ќе се знае се како и што си беше првично :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Земајте го побрзо ГаЈтан,пошо наводно и Интер биле заинтересирани за него :eek:
Многу исфорсиран играч...

Kajgana Shop

На врв Bottom