Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

G

Gray Foxx

Гостин
Не знам зошто али ради сплет на чудни околности сметам дека утре киксаме со Виган.
1. Досега ни немаат бод земено,
2. Вашата преголема самоувереност,
3. Непишаното правило :United always make it hard!
4. Вашата преголема самоувереност.
5. Виган се бори за опстанок,
6. Ни пуштија пеналче со КПР,
7. Виган примија два гола од офсејд со Челзи па ме плаши некоја компензација, ем да го напраат поинтересно првенството, ем битката за опстанок.
8. Вашата преголема самоувереност!!!
Се надевам дека грешам. :X3:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.544
Поени од реакции
2.271
Влезени се во некое замислено ривалство со Манчестер и се опседнати со тоа а немам видено еден банер на ОТ посветен на Челзи. Да им објасни барем некој дека Лондон и Манчестер се малце повеќе раздалечени за било какво ривалство...
Комплекси колку сакаш :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Не знам зошто али ради сплет на чудни околности сметам дека утре киксаме со Виган.
7. Виган примија два гола од офсејд со Челзи па ме плаши некоја компензација, ем да го напраат поинтересно првенството, ем битката за опстанок.
Тоа последното се надевам дека грешам ако ти е под 9, тогаш гласам за точка 9! :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пер што му се плашиш, и да кикснеме, си ги видел ли шитизенс како играат на гости сезонава?:) Бетер од нас лани (мислев никад нема да го кажам ова ама еве успеа некој да не надмине). Пардју и Њукасл се како експресен воз, ќе си го потврдат пласманот во ЛШ со победа во Тајнсајд:icon_lol:

Не е дека ја имаме веќе освоено титулата ама како што кажа Гигси, we are closing in :))))
--- надополнето: 10 април 2012 во 14:00 ---
http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion/columnists/david-mcdonnell/The-Manchester-United-column-Why-I-was-wrong-to-doubt-Alex-Ferguson-and-the-Second-Coming-of-Paul-Scholes-by-David-McDonnell-article888808.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Еве еден од ретките новинари што признава дека погрешил во врска со Ферги и Сколс сезонава :D

G

Gray Foxx

Гостин
Scholes to take up Ferguson's offer to play on next season but MUFC remain committed to signing another midfielder

Од Тајмс, не можам да ја прочитам статијата ама чим е од Тајмс напишаново, не е измислица.
Page Three of The Times Game supplement, Monday: 'We need to stop blaming referees for poor offside decisions - they are entirely in the hands of their assistants.'

Page Five of The Times Game supplement, Monday: 'The QPR manager demanded significant improvements to the standard of refereeing after blaming Lee Mason's incompetence for killing the game as a contest by making three controversial decisions in quick succession at Old Trafford. Hughes was furious that Mason first failed to spot that Ashley Young was offside when he won a penalty...'
:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_mrgr:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Божем да не стварам негативна енергија тука, ама имам сосема исто мислење :)
Тука јас ќе додадам и дека на секоја серија и има крај, па така и на нашата ќе и дојде кога-тогаш, а мислам дека тоа ќе биде баш утре (немаме пораз и имаме само една нерешена во последните 3-4 месеци) :D... Плус Виган се во добра серија, победа над Ливерпол на Енфилд, несреќен пораз од Челзи на СБ итн... И плус фактите горе од Денката што се, ми даваат за право да мислам на кикс и утре ќе ја пишам 1 на кладилница... :)

Дај Боже и јас да грешам :icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислев за трансфери, зошто тие и Телеграф беа у право за Јанг и за Џонс кога сите мислевме дека одат накај најтрофејните :D Али јако е ова што го пишале во еден исти ден :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кладба со било кого,дека ќе тепаме со 2 разлика? :icon_lol:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ми се допаѓа стилов со reversed psychology во фан клубов т.е. не толку одамна на секој меч очекувавте дека ќе ги растуриме противниците, а ние едвај тепавме со никаква игра или пропуштавме бодови, а сега кога може да се случи малку повисока победа типувате на кикс.

За мечот со Виган очекувам промени во тимот пред се во одбраната каде мислам дека Рио заслужува одмор и ова е идеална прилика за Џонс да изигра заедно со Еванс во централниот дел (повеќе би го играл Смолинг, ама не знам дали е целосно фит). Рафаел десен бек и Евра лево. Во средниот дел мислам дека ќе нема промена на крилата, со надеж дека Нани ќе биде барем на клупата, а во централниот дел сигурно ќе има некоја промена како на пр. Гигс и Клеверли кој сигурно би се снашол добро на DW или па Керик и Клеверли во среднина, а Гигс лево, има комбинаторики, ама ова е дел каде сигурно ќе има промени. Нападот би требал да биде Руни и Чичарито. Велбек не е во некоја најдобра форма во последно време, а Чичарито има добар биланс на постигнати голови на мечевите со Виган.

Виган имаат солидна одбрана, ама ако трпи константни напади од противникот тогаш може и тоа како да попушти, пред се тоа зависи од изданието на Колдвел како централна фигура таму. Средниот дел знае да одигра добро кога им е денот, а нападот им е дефинитивно најслабиот дел од тимот и затоа мислам дека Џонс би изиграл добар меч. Еванс ќе треба да биде сконцентриран на Мозес зошто има мали проблеми кога игра со физички малку посилни противници, ама е надевам дека ќе нема поголеми проблеми. Се на се очекувам победа, каква сака нека е, сепак трите поени се најважни.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.968
Поени од реакции
22.150
Јас би го играл Фабио како замена на Евра , заслужува и дечкото медал ...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако не сите нека земат, само Бербатов нека не земи, то татарчето ништо не заслужува, тој е виновникот што минатата сезона беше прв стрелец,тој е виновникот за неколкуте негови хет трикови.....
Мамицата негова да му ја еам јас,татарска... :icon_mrgr:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Ако не сите нека земат, само Бербатов нека не земи, то татарчето ништо не заслужува, тој е виновникот што минатата сезона беше прв стрелец,тој е виновникот за неколкуте негови хет трикови.....
Мамицата негова да му ја еам јас,татарска... :icon_mrgr:
Бербатов ќе земе медал, има 10 настапи.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.800
Поени од реакции
9.632
Јас очекувам Џонс да почне како десен бек, Смолинг централно место Рио, а во средина Керик со Гигс, лево Јанг ќе мати, затоа САФ го истаде во неделата. Напад очекувам Чича да стартува.

Kajgana Shop

На врв Bottom