Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знам дека ова е факинг Виган ама кога гледам дека Сколс го нема ни на клупа се осеќам како прваче пред да прави писмена. :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Умрев од досада еј, мислам да седнам да учам поинтересно ќе ми биде.
Таа досадна игра нека си ја бутнат во газот, јас не ги гледам повеќе.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога ние сме имале поседи на топка, не барај и ти рогови сеа... само треба да се свестат малце, фенот е веќе уклучен у соблекувална... Чичарито нигде го нема, да не чујам повеќе овој да е стартер. Типичен impact player.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Едит: Само прлето Ди Санто во напад ? Очекувам уште една утакмица со 65+% наш посед, немаат напаѓач за да задржат топка. Само да ги отвориме порано !
Хахахаха цело полувреме се смеам на мојов коментар :) топката не ја пипнавме у пичку матер.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.780
Поени од реакции
21.484
сега еден вентилатор у соблекувална и ќе се среди се !!!

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Не, средина немаме. Гигс очигледно неможе да го прати темпото. Измена во второ полувреме мора.
Нешто што ни треба за оваа игра на Виган е box to box играч, и да одзема топки и брзо да се приклучува во нападот, а незнам дали имаме таков играч, Погба можеби најблиску е, ама 18/9 години е. Виган игра утакмица на сезоната, мотивирани сконцентрирани, нешто од што ни М ни С нема кај нас. Мора да се консолиридаме на полувреме, оваа ќе биде опасна утакмица.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гигс е само за крило, не разбирам што е ова експериментирање со него во средината. Џонс би бил ок партнер на Керик ама па треба некој да се справува со Мозес по таа страна. Не верувам уште на полувреме да има измена, но ако ја има, Клеверли ќе влезе прв.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Најлошо полувреме до сега во сезоната, а богами во оваа категорија има доста конкуренција...

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Ништо...одиме 2 полувреме да победиме и да не се заебаваме како што беше сега.

A

apidrone

Гостин
Кога ние сме имале поседи на топка, не барај и ти рогови сеа... само треба да се свестат малце, фенот е веќе уклучен у соблекувална... Чичарито нигде го нема, да не чујам повеќе овој да е стартер. Типичен impact player.
Не ми се веруе дека ти го кажуеш ова :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе многу баксузи имало овде на форумов :place:

Kajgana Shop

На врв Bottom