Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Mирав да ви ја покажам патетикава или подобро кажано опседнатоста на некои со некои други :)
Посмејте се малку со идиотиве(читај - дебили)(n)
Уживај бе и ти па, што се нервираш.. Ако мислиш на песната ич нека не ти чуе.. Нашата е појака..

Е сеа има разлика, нашите оваа од поодамна мислам дека ја пеат, не од лани.. А и се знае зошто ја пејат, ривали со Ливерпул, банерот "Чао Кантона, врати се кога ќе освоите 18" и сл.. Ама овие од Челзи зошто сакат да не испровоцират и што ривалитет имат со Јунајтед не знам.. Можда оти таа сезона баш во тоа коло (последното) се одлучи титулата а ние им бевме главни конкуренти, па затоа на нас пеат, друго не ми текнува во моментов.. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Mирав да ви ја покажам патетикава или подобро кажано опседнатоста на некои со некои други :)
Посмејте се малку со идиотиве(читај - дебили)(n)
Влезени се во некое замислено ривалство со Манчестер и се опседнати со тоа а немам видено еден банер на ОТ посветен на Челзи. Да им објасни барем некој дека Лондон и Манчестер се малце повеќе раздалечени за било какво ривалство...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
vs Liverpool – attempted and completed more than any other player with 92/98 (94%)
vs Chelsea – attempted and completed more passes than any other player with 66/76 (87%)
vs Stoke – attempted and completed more passes than any other player with 129/139 (93%)
vs Arsenal – completed more passes than any other player with 51/56 (91%). Song attempted 56 and completed 47 (84%).
vs Bolton – attempted and completed more passes than any other player with 59/66 (89%)
vs Newcastle – attempted and completed more passes than any other player with 69/80 (86%)
vs Blackburn – played as a central defender because of injuries. Completed 34/38 passes (90%).
vs Wigan – played as a central defender because of injuries. Completed 39/40 passes (98%).
vs Fulham – attempted and completed more passes than any other player with 67/74 (91%)
vs QPR – one player attempted and completed more passes (Faurlin – 52/71 or 73%). Completed 49/58 (85%).
vs Wolves – attempted and completed more passes than any other player with 66/73 (90%)
vs Villa – attempted and completed more passes than any other player with 55/62 (89%)
vs Newcastle – one player attempted and completed more passes (Giggs – 52/64 or 81%). Completed 45/54 (83%).
vs Swansea – attempted and completed more passes than any other player with 92/96 (96%)
vs Sunderland – subbed on in the 83rd minute. Completed 4/4 passes (100%).
vs Everton – injured. Not in matchday squad.
vs City – injured. Not in matchday squad.
vs Liverpool – Not fully fit. Unused sub.
vs Norwich – Not full fit. Unused sub.
vs Stoke – injured. Not in matchday squad.
vs Chelsea – subbed on in the 63rd minute. Completed 19/21 passes (91%)
vs Bolton – Anderson, Rio and Reo-Coker attempted and completed more passes. Completed 46/51 (90%)
vs Arsenal – injured. Not in matchday squad.
vs Tottenham – Not fully fit. Unused sub.
vs West Brom – Not fully fit. Unused sub.
Average passing completion: 90.35%
Further Carrick stats from Doron Salomon:
- most interceptions (49)
- averages more interceptions per game than any other United player (3.06)
- makes an interception more frequently than any other United player (every 27.8 minutes)
- made more clearances than any other United player (35) – excludes defenders*
- averages more clearances per game than any other United player (2.18) – excludes defenders*
- makes a clearance more frequently than any other United player (every 39 minutes) – excludes defenders*
- only Jonny Evans has made more blocks than Carrick (19 for Evans, 10 for Carrick)
- only Jonny Evans makes more interceptions per game than Carrick (1.1 for Evans, 0.63 for Carrick)
- only Jonny Evans makes a block more frequently than Carrick (every 76 minutes for Evans, every 136.5 minutes for Carrick)
- Carrick averages more passes per game than any other United player (61.9 per game)

Kerik sezonava, super od pocetok na dekemvri nekade spored mene.
I uste e rano za cestitki, sea u sreda so Vigan ke se potvrdi titulata. Kolku i da sme pesimisti, nema sansi poslednite 3 domasni natprevari da gi kiksneme. :D I samo gleajte kolku Johny e do nego vo mnogu statistiki. Da ne se sfatime pogresno, statistikata ne sekoas e merodavna, ama u slucajov gi potvrduva solidnive sezoni na Kerik i na Johny.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аха, ќе ни скинеле бодови Евертон, играчи за вреќа семки добиваат од кога знам за нив, ќе скинеле бодови на ваков меч :icon_mrgr:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Значи попрво цела екипа на евертон ќе излезе надвор од терен или ќе си дадат автоголови, него да пробаат да земат макар и бод. Ни на сон, посебно во ваква ситуација мојс нема да дозволи кикс на Јунајтед :icon_mrgr:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Последните меѓусебни дуели: WIGAN - MANCHESTER UTD

26.12.11 PRE Manchester Utd Wigan 5 : 0
26.02.11 PRE Wigan Manchester Utd 0 : 4
20.11.10 PRE Manchester Utd Wigan 2 : 0
30.12.09 PRE Manchester Utd Wigan 5 : 0
22.08.09 PRE Wigan Manchester Utd 0 : 5
13.05.09 PRE Wigan Manchester Utd 1 : 2
14.01.09 PRE Manchester Utd Wigan 1 : 0
11.05.08 PRE Wigan Manchester Utd 0 : 2
06.10.07 PRE Manchester Utd Wigan 4 : 0
26.12.06 PRE Manchester Utd Wigan 3 : 1
14.10.06 PRE Wigan Manchester Utd 1 : 3
06.03.06 PRE Wigan Manchester Utd 1 : 2
26.02.06 CAR Manchester Utd Wigan 4 : 0
14.12.05 PRE Manchester Utd Wigan 4 : 0

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не можеш да не ги сакаш Виган. Ги полниш со голови, ти го дадоа Валенсија, Клеверли го направија играч и редовно им кинат бодови на Арсенал, Челзи и Ливерпул. Wigan pls stay! :icon_mrgr:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не можеш да не ги сакаш Виган. Ги полниш со голови, ти го дадоа Валенсија, Клеверли го направија играч и редовно им кинат бодови на Арсенал, Челзи и Ливерпул. Wigan pls stay! :icon_mrgr:
Нешто слично, како што нас ни се Евертон. :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Scholes to take up Ferguson's offer to play on next season but MUFC remain committed to signing another midfielder

Од Тајмс, не можам да ја прочитам статијата ама чим е од Тајмс напишаново, не е измислица.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Алан Хансен " Ако му го дадете на Сер Алекс да го води тимот на Сити, а на Манчини тимот на Јунајтед тогаш Сити би ја освоил титулата со 20 бода предност пред Манчестер Јунајтед"

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Навистина :vozbud: И мене ми е Виган најомилена екипа од мутавите шо се долу на табелата. Секогаш си билдаме гол-разлика со нив и не сакам да испаднат али ќе мора и утре да го јадат :D Од друга страна пак, Волфс не можам да ги смислам :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom