Него може напаѓач да го правиме место ЧичаритоМоже и со Линдегард да пробаме и така се шуто и рогато бутнавме, откај го знаеш, може има неоткриен талент![]()
Линкови нема ли нешто тоа мора да се гледаЛегендаУште 25 да не води!
На ЕСПН(мислам класик) наскоро ќе има емисија за Серот,25 години!Тој што има ЕСПН да гледа![]()
Сеа шефот ќе го смести и него во формацијата, само ќе му треба момент или два за да му ја најди вистинската позиција.Може и со Линдегард да пробаме и така се шуто и рогато бутнавме, откај го знаеш, може има неоткриен талент![]()
More da ne go stai krilo mesto JangСеа шефот ќе го смести и него во формацијата, само ќе му треба момент или два за да му ја најди вистинската позиција.![]()
МБраво, си играл ли некогаш фудбал? Знајш дека со 5 души средина се чува резултат? Или ептен ако се боси екипите па да дајш гол? Или колку да се пикнат сите играчи кој ти се омилени да играат мм?хаха може 4-5-1 Формација нешто во овој стил
-------------------------- Де Геа-----------------------------------
Фабио-----Џонс--------Видич--------Евра-------------------
Валенсија----Руни--Флечер---Бербатов-------Нани-----
----------------------Чичарито-------------------------------------
хаха епа тоа беше зафаканција подради тоа што mans беше прокоментирал Берба и Руни во средина ,а BTW и Реал игра еден вид на 4-5-1 формација па ич не даваат гололи нелиМБраво, си играл ли некогаш фудбал? Знајш дека со 5 души средина се чува резултат? Или ептен ако се боси екипите па да дајш гол? Или колку да се пикнат сите играчи кој ти се омилени да играат мм?
Мора така Фросе, ако не го дискредибилираат нашево омилено воленце, ќе мора да признаат дека принцезите од шпанскине клубови се послаби од него#MUFC's second goal v Galati credited as a Cristian Sârghi own-goal
Многу јасно дека Линди треба да се проба и на друго место, многу добро знаеме дека Џони беше "момак за све" и добро се има покажано на сите места кај што го ставаа. (не зимајте здраво за готово, малку се зезам мада Џони ми го правеше ќефот на необични позиции). Посебно ми се свиѓаше кога го лупна класичен напаѓач мислам дека беше против АРСенал и тоа у гости .... и уште ѕверево свирна и голчеМоже и со Линдегард да пробаме и така се шуто и рогато бутнавме, откај го знаеш, може има неоткриен талент![]()
Најглупаво ми е ко че ми прават споредби со некој тим /играч било што ... и ако беше "формацијата" на Реал иста ко 4-5-1 немаше да бидат бројчината напишано подруго , туку 4-5-1 и ти објаснив 4-5-1 за шо служи формација...хаха епа тоа беше зафаканција подради тоа што mans беше прокоментирал Берба и Руни во средина ,а BTW и Реал игра еден вид на 4-5-1 формација па ич не даваат гололи нели![]()
Сепак е точно. Брат му починал ненадејно пред да играме против Сити, неделава е погребот. Ослободен е и од репрезентативните должности со Франција. РИПPatrice Evra unlikely to play against Sunderland, his 42 year old brother died suddenly, and there's a funeral this week. Thoughts and prayers with the Evra family. R.I.P.
цц.ц.ц.ц, точно е ова бе !!!???