pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.539
- Поени од реакции
- 2.229
Еден нов ваков ни треба! Легенда!
Мислам дека претеруваат со овие ретро дизајни неколку години назад, треба нешто по модерно да се дизајнира.
Иначе рабовите на ракавите ќе можат да се превиткаат однадвор и да се добие дополнителен дизајн како крагњата, ќе ме сфатите од сликава што сакам да кажам, и францускиот дрес е ваков:
haha да го цитирамЧитате во фк Ливерпул како најдобриот и најголемиот менаџер на сите времиња се плашел од Кени Далглиш и ќе избегал летово?
haha да го цитирамЧитате во фк Ливерпул како најдобриот и најголемиот менаџер на сите времиња се плашел од Кени Далглиш и ќе избегал летово?
Легенда што рече дека ќе се повлекува од фудбалот и потоа потпиша за Сити? No way, има разлог чим Гери Невил не прави муабет со негоЕден нов ваков ни треба! Легенда!
Ферги нема да спие сега САФ 12:10 Кени, ајт создравје.Читате во фк Ливерпул како најдобриот и најголемиот менаџер на сите времиња се плашел од Кени Далглиш и ќе избегал летово?
тука Христов се сложувам и јас ако дојдеме тешко дека ќе не собере сите фанови од мкд во БрендЕј Фросе не зафркавај, Бренд нема шанси ако дојдат посебно Велешани
Им предложив веќе јас на фејбсук групата во Струмица, и одма позитивно одговараат, ама ако го направиме ова не верувам дека во Бренд ќе не собере.
Пратете ги комшиките, од овие 5, за 4ца се заинтересирани Чудно зошто ги нема и кај Мењез
Легенда што рече дека ќе се повлекува од фудбалот и потоа потпиша за Сити? No way, има разлог чим Гери Невил не прави муабет со него
Отиде у пропаст кариерата на Чичарито !
Ејјј не заебавај 10 години во Јунајтед беше, ако тој нема легендарен статус како голман, кој има?Заедно со ВДС се разбира.Легенда што рече дека ќе се повлекува од фудбалот и потоа потпиша за Сити? No way, има разлог чим Гери Невил не прави муабет со него