Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ејјј не заебавај 10 години во Јунајтед беше, ако тој нема легендарен статус како голман, кој има?Заедно со ВДС се разбира.
ВДС е Кока Кола за него, ете како еден потег со одење во ривалски клуб може да смени многу работи :)))) А инаку за бранење Шмајхел во тоа време бил #1, без коментари :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
95% од фановите во Струмица се за следење на мечот во Скопје, но според мене, сум бил во Бренд, ако дојдеме ние, Скопјани, а се надевам и Велешани ќе дојат во голем број, нема шанси Бренд :)

Член од
20 април 2010
Мислења
11
Поени од реакции
5
95% од фановите во Струмица се за следење на мечот во Скопје, но според мене, сум бил во Бренд, ако дојдеме ние, Скопјани, а се надевам и Велешани ќе дојат во голем број, нема шанси Бренд :)
И Кумановци! :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Да ги собереме уште велешани и мислам дека ќе бидеме во и тоа како задоволителна бројка :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Man Utd fans prepare new Man City banner in case Cup won

Manchester United fans are already planning for Manchester City's FA Cup success this weekend.
The People says United could have the last laugh in their banner war with rivals City, whose boss Roberto Mancini has spoken of his eagerness to get the “35 years” banner ripped down from Old Trafford by winning the FA Cup.
But United fans group Stretford End Flags, who work with the support of the club, have a contingency plan for a replacement.
A new “43 years” banner is set to be designed to mark the length of time City have gone without winning the league title.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се искомплексираа овие до немајкаде, на денот кога може ќе го освојат ФА Купот, ние ќе ја освоиме Премиер Лигата и ќе има парада во Манчестер, не можат да прослават на раат :pos2:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Се искомплексираа овие до немајкаде, на денот кога може ќе го освојат ФА Купот, ние ќе ја освоиме Премиер Лигата и ќе има парада во Манчестер, не можат да прослават на раат :pos2:
Ќе одложат за друг ден сигурно, мора да прослават сами, 35 години се во прашање :)

А може и да не освојат, опасни се Стоук :)

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Man Utd fans prepare new Man City banner in case Cup won

Manchester United fans are already planning for Manchester City's FA Cup success this weekend.
The People says United could have the last laugh in their banner war with rivals City, whose boss Roberto Mancini has spoken of his eagerness to get the “35 years” banner ripped down from Old Trafford by winning the FA Cup.
But United fans group Stretford End Flags, who work with the support of the club, have a contingency plan for a replacement.
A new “43 years” banner is set to be designed to mark the length of time City have gone without winning the league title.

ова доволно зборува .. првите редови празни :S

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Calm downnnnnnn :devil2:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Тука од форумот, кој е Велешанец? :)
Незнам, само знам дека ги има во доста голем број, и повеќе ќе има сигурно за финалево :)

Еве, нека се јави некој од Велес ако има.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Незнам, само знам дека ги има во доста голем број, и повеќе ќе има сигурно за финалево :)

Еве, нека се јави некој од Велес ако има.
Првиов борбен ред се шпиони, не се Велешани :pos:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Епа пробајте да ги исконтактирате Велешани, Кумановци па да видиме колкава отрпилика ќе биде бројката, само поорганизирано дека не ни останува уште многу време. :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Епа пробајте да ги исконтактирате Велешани, Кумановци па да видиме колкава отрпилика ќе биде бројката, само поорганизирано дека не ни останува уште многу време. :)
17 дена доволно ќе бидат (ваљда) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom