Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да, ќе напраи боречки зафат ко против Базел што направи. Не викам дека одлично ќе изигра ама кога влезе против Базел сигурно сите мислевте дека ќе се искикса а факт е дека 2-3 пати блокираше и избаци од опасни ситуации.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да, ќе напраи боречки зафат ко против Базел што направи. Не викам дека одлично ќе изигра ама кога влезе против Базел сигурно сите мислевте дека ќе се искикса а факт е дека 2-3 пати блокираше и избаци од опасни ситуации.
Да ти кажам искрено ко почна да игра за Манчестер супер играше , ама со тек на време пополека правеше киксови на повеќето утакмици , и сеа имам таква слика за него што секоја утакмица би можел да направи кикс.
Такво е моето мислење за него во моментов.....

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Изгледа само јас имам различно мислење за Еванс.
Лани многу се нервирав кога играше Џони едноставно не го поднесував,мислам дека со Челзи и на неколку дербија беше стартер и правеше грешки а САФ го оставаше тогаш повеќето го ''сакаа" Еванс.Оваа година сите го мразат само јас имам верба во него и знам дека ќе успее и ќе биде подобар додека сите го мразатo_O

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Кој ќе се клади со мене дека ќе тепаме со 3 гол разлика :cautious::icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку само се гледа дека се пеени во соблекувална хахаха. Уште Руни да не е опседнат со тоа да даде лоб, се ќе биде океј. Керик денес е Св. Керик.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.537
Поени од реакции
17.951
тоа е играта што сакам да ја гледам им одржал стариот лекција

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
И пак ли Нани и Керик се криви што Руни промашува 100% шанси?
Не знаеме ние овде, прашај го Фергусон или него лично :icon_lol:
--- надополнето: Dec 10, 2011 4:00 PM ---
Првово полувреме супер имавме некоја игра , задоволителна е се гледа нешто е променето кај играчиве , има фрлано копачки Фергусон всоблекувални :icon_lol:
Сите беа добри првото полувреме,здравје госпо второ полувреме да продолжат така

Kajgana Shop

На врв Bottom