Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Убав натпревар денес, не се осети никаков афтер ефект од средата. Пофалби до сите во глобала, но посебно би морал да го издвојам Џонс. После неколкуте одиграни утакмици на позицијата последен везен, почнува да ме потсеќа на Флечер од сезоната 2009/10, кога се живо и диво косеше. Стабилно ми делува покрај Керик на таа позиција, има добар потенцијал овде на кој што треба да се работи. :)

Единствен мисун денес беше десната дефанзива. Смолинг не успеа да се снајде со Џервис во ниту еден дуел, среќа наша што Вулвс се разбуди дури во второ, кога резултатот веќе беше отворен.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
На дечкото од нашиот тим со број 16 место неговото име денес да пишуваше Снајдер сите ќе мастурбиравте на тоа каков ѕвер имаме во екипа, ја само ќе кажам БРАВО КЕРИК моментално пружа партии како оние пред 3 сезони.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Каков став и чекор има Џонс на 19 години , прав фудбалер ,секоја чест.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Carrick - most passes (73), highest completion rate (90.4%), most interceptions (5), 4/5 tackles won.

--- надополнето: Dec 10, 2011 6:30 PM ---
Rio Ferdinand made a monster 20 clearances, 42% of #MUFC's total and 66% as much as the whole Wolves team managed. :vozbud::vozbud:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Натпреварот одлично го изигравме "шампионски" како што ни доликува и така треба да продолжиме имам пофални зборови за Џонс дечково секаде може да игра дури и плеј o_O и Валенсија одлични беа само не ми јасно што се деси со Јанг се изгуби човеков среќа што Валенсија ни е тука али одбранава последниве 2 меча Смолинг и Рио само се судрувааат кога скокаат :)
Еве ги пофалбите од Алекс за крилава:​

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ова е тоа што се тражи против нискоразредни екипи, а не тетеравење и влечење по терен!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Не го гледав натпреварот ама гледам од коментарите тука и од хахлајтсот сме играле како што му доликува на еден Манчестер ЈУнајтед. We' re are back in business. Карик оваа сезона почна да игра изгледа читал е како го пцувам по форумов :) само со исто темпо да продлжи. Сега против помалите екипи да набилдаме бодиви и да чекаме киксови на Сити мислам дека ќе паднат во понеделникќе бидат под голем притисок

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Одлично одигравме денес, Керик, Нани, Руни и Валенсија супер беа денес.

Ќе фали Видич во одбраната многу, ама ќе мора да крпиме то е то.

GGMU! (y)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Керик веќе неколку натпревари по ред е одличен, посебно на дефанзивен план.. :) Џонс е права машина..:cuc: Руни фала богу му текна да даде гол, Нани исто така одличен со 2 погодоци и асистенција.. Валенсија 3 супер асистенции.. Тоа е тоа што го сакавме.. Ајде нека продолжат така и само ПЛ до крај доволно е.. ГЛОРИ!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
да го пофалам Џони кој играше одлично и мислам дека спаси 2-3 100% шанси.Браво за Керик,игра на ниво подолго време уште кога имавме серија т.е. дур бевме лидери само никој да го примети.Нека им го пушат хејтерите и ја сум за да останат и двајцата.(многу членови ги однесоа далеку од манчестер и двајцата)
ПС:За Гибсон сум уште пишман :icon_mrgr:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583

Некој слики има ли со вакви девојки стрикно со манчестер дрес и со новиот спонзор ?

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Денеска Керик, Џонс, Нани и Руни беа ѕверотињи. Конечно голови од Руни/Нани, се изначекавме долго. Едноставно немаше кој друг да го носи тимот кога е во тешки моменти...изгледа Јанг ќе си поседи малку на клупата, го дочека моментот Валенсија.

Kajgana Shop

На врв Bottom