Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.857
Поени од реакции
40.478
ОМГ, фан на Арсенал кој уште нема почувствувано како е да се освои ЛШ дошол да тера сеир :confused: Клуб со вакви фанови никад нема ни да освои ЛШ. :icon_lol:
--- надополнето: Dec 8, 2011 9:10 PM ---

Оф море, ај ние што сме бедни Базел што не отпаднал, ама вие да изгубите 8-2 од тим што е беден какви треба да сте? :\

Треба да воведат предмет логика по школиве :icon_lol:
Тоа и ја се чудам, ние сме биле бедни што сме испаднале од ЛШ... а они не се бедни што изгубија од нас 8-2, што веќе 7 години се без никаков трофеј, и што немаат никад освоено ЛШ, а прашање е и дали ќе освојат некад...

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Едноставно ми се гади од овие фанови на Ливерпул,Челзи,Арсенал,Сити итн. кој гледаат во секој кикс на Манчестер Јунајтед и одма го :drk: се гледа само колку комплекси имаат од овој клуб толку за нив.

Инаку да кажам нешто за натпреварот и испаѓањето од групата кога ни се паднаа овие клубови кажав дека ке испаднеме на шала знаев дека Алекс ке ротира и употреби голем број на млади играчи али сепак мислев 2-то место ке ни е загарантирано али во фудбал нема ништо сигурно.
Играта не беше на ниво точно а причината е бидејки целиот тим најчесто во нападот го водат Руни и Нани ама ете кога не се форма цел тим пати,имаме многу лош период кој верувам сега кога немаме голем притисок и важни мечеви треба да се поправиме и по можност Алекс да пушти скаути по повеќе играчи па да земеме еден на лето асален и да не се мачиме со Флечер како плеј во случај на повреди.
Се надевам дека Алекс ке го стави Смолинг целнтрален со Џонс или Рио верувам дека многу подобра ке ни е одбраната отколку Џони Рио.

In the history of Manchester United, it is another day and we’ll recover from this, there’s no question about that.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Честито победа над Астон Вила :vozbud: ... Не бев во можност да го гледам натпреварот, ако може хајлајтс... Фала однапред ;)

Следен натпревар, со Базел... Очекувам победа

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
сватив дека цел свет едвај чека на Манчестер Јунајтед еднаш да киксне за да кењаат против него ама ај твојот тим да го победел дирекно МЈ ајде де ама воа навивачи на Челшит кењаат и се радуваат ама тоа ти е исто кога жена ти доживува оргазам од комшијата :) само неможам да свати светот дека МЈ има право на грешка :) али ако нас ни требаат такви клошари :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.537
Поени од реакции
17.951
Честито победа над Астон Вила :vozbud: ... Не бев во можност да го гледам натпреварот, ако може хајлајтс... Фала однапред ;)

Следен натпревар, со Базел... Очекувам победа
ако ти само очекувај може и ќе победиме што знеш:vozbud:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ме натера дури и да проверам кој датум сме.
Дури се подзамислив да не било сон ова,дека само што станав од спиење:unsure::D

Гробар се надевам се заебаваш:icon_mrgr:
--- надополнето: Dec 9, 2011 8:48 AM ---

Дресот за Европа лига:D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.459
Ќе го заборавиме како изгледа, или ќе го гледаме догодина во друга екипа. Во секој случај, лесно опоравување од повредата и секако, гледање драми со просечниве (освен Џонс) до крај на првенство.

GLORY!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Смолинг и Џонс стопери и немаме гајле. Или Смолинг со Рио а Џонс десно, се од ова може. Само Џонс и Рио централно никако. Еее, златен Џон О`Шеј сега како ќе се најдеше, ама на 80% од тука им сметаше.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
ехх кога викав дека е грешка што ги дадовме браун и o' шеј... најкриво ми е за нив :(

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Јас би сакал вака да изгледа одбраната
Рафаел--------Џонс-----------Смолинг---------Евра
Во репрезентацијата до 21 година на Англија Крис и Фил играа многу добро заедно како стопери одбраната изгледаше многу стабилна

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гоше читаш ти и дека близнаците ќе ги нема до Нова Година или не?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.936
Ќе биде страшно без капитенот.. Главен играч е во одбраната и неговото отсуство до крајот на сезоната може да биде многу негативно за нас.. Не дека не верувам во Смолинг или Џонс, ама Видиќ е Видиќ... Се надевам дека бар во Април ќе успее да се врати...

Kajgana Shop

На врв Bottom