Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гледам сезонава повторно Мегваер, Ван Бисака итн. ќе играат и Ново Лисиче куп од што нема кој. Кај нас скроз обратно од сите нормални клубови - тие на кои што можеш да се потпреш ги цедиш до максимум, дебилите одмараат и против противници на нивно ниво.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Гледам сезонава повторно Мегваер, Ван Бисака итн. ќе играат и Ново Лисиче куп од што нема кој. Кај нас скроз обратно од сите нормални клубови - тие на кои што можеш да се потпреш ги цедиш до максимум, дебилите одмараат и против противници на нивно ниво.
Вчера требаше да излезе со најјакиот можен состав. Мора да ги уигра дека се скроз расштиман оркестар. Годинава ни припреми ни ништо, не е на арно.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Мегваер изгледа мака нема, како робот е. Ама не дај Боже да се повреди Ван Бисака, толку ќе биде од сезоната. Кога ќе се сетам дека треба ТФМ да зо замени, ми се снеарнува инстантно.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.569
Поени од реакции
11.585
ете на кое ниво се да не ти се пуштаат и во некој безвеза куп а од друга страна па незнам што воопшто се умараат бо такво натпреварување, подобро да испаднат одколку да си ги цедиш првотимците

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Мегваер изгледа мака нема, како робот е. Ама не дај Боже да се повреди Ван Бисака, толку ќе биде од сезоната. Кога ќе се сетам дека треба ТФМ да зо замени, ми се снеарнува инстантно.
А тек ако се повреди Мата, ќе нема кој да стартува на десно крило(n)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.569
Поени од реакции
11.585
А тек ако се повреди Мата, ќе нема кој да стартува на десно крило(n)
абе каков Мата на крило подобро да пуштат 15годишник од академија
страшно каков играч беше Мата а никад не заигра константно на негова позиција

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вчера требаше да излезе со најјакиот можен состав. Мора да ги уигра дека се скроз расштиман оркестар. Годинава ни припреми ни ништо, не е на арно.
Мене ми делува дека се нема идеја кога имаме бункер од противникот, за уиграни се, си поминуваат петите и додавањата.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.518
Поени од реакции
8.042
Ако за ништо друго, купов се погоди за кревање на фитнес и форма на тимот.Инаку Телеграф вади статија дека сме биле најпогоден клуб од кризава, 140м фунти загуба наводно имале.
Си перат образ за некупување на Санчо или некој друг.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Мене ми делува дека се нема идеја кога имаме бункер од противникот, за уиграни се, си поминуваат петите и додавањата.
Абе си поминуваа вчера, со Кристал Палас ништо не помина.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.755
Поени од реакции
67.001
Ако за ништо друго, купов се погоди за кревање на фитнес и форма на тимот.Инаку Телеграф вади статија дека сме биле најпогоден клуб од кризава, 140м фунти загуба наводно имале.
Си перат образ за некупување на Санчо или некој друг.
Ja бев тој што викаше дека после кризава ке искочиме најјаки.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.390
Уште 10 дена до крај на рокот, спијат! Моментално трансфер рокот е идентичен на оној од 3тото лето на Жозе.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.518
Поени од реакции
8.042
Ja бев тој што викаше дека после кризава ке искочиме најјаки.
кажи дека нема да земеме десно крило во овој рок :D Мада пак мислам дека се глупираат и тактизираат за sweetspot - 4 место.
Автоматски споено мислење:

:eek::eek::eek::eek::eek:

1600880631886.png

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.755
Поени од реакции
67.001
Aко клубов навистина има интенција да се приближи до двата топ тима и не планираат да спискаат 120 милиони на еден играч, Санчо, ке платеа 50-60 милиони за Централен дефанзивец летово, и ке земеа алтернативен напаѓач со различни карактеристики од Марсијал, некој што е феноменален во игра со глава, и десно крило на позајмица. Очигледно е дека не планираат да трошат пари, па ке се надеваат пак на чудо од Солскаер.

Желби ми беа Упамекано и Калверт Луин. Овие 3-ца играчи значително би не прибилижиле до топ 2, а наредното лето би се додал оној дел од сложувалката што фали.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Мата само против нисколигашиве може да пројде како играч, у прва лига Переира/Џејмс/Лингард се боље од него, пред се ради интензитетот и физичката спремност.
Мата барем до 60 минута е закон за овие тројца, инаку околу интензитетот и Переира да ни кажеш нешто?
Автоматски споено мислење:

Aко клубов навистина има интенција да се приближи до двата топ тима и не планираат да спискаат 120 милиони на еден играч, Санчо, ке платеа 50-60 милиони за Централен дефанзивец летово, и ке земеа алтернативен напаѓач со различни карактеристики од Марсијал, некој што е феноменален во игра со глава, и десно крило на позајмица. Очигледно е дека не планираат да трошат пари, па ке се надеваат пак на чудо од Солскаер.

Желби ми беа Упамекано и Калверт Луин. Овие 3-ца играчи значително би не прибилижиле до топ 2, а наредното лето би се додал оној дел од сложувалката што фали.
Мислам дека на Калверт Луин му закачиле баагимити солена цена! Упамекано може само да го сонуваме!

Последно уредено:
Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Многу провидна и глупа игра играат од управата. Првин викат ќе има нови играчи за сега дасат пожар со тоа дека имале загуби и дека Дортмунд не намалиле цена. А уствари планот бил воопшто да не се купува уште на почеток туку пуштиле муабет дека се заинтересирани дека работат нешто демек.
Медисон магично исчезна од трансфер цели, Грилиш не го спомна тука мириса нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom