Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.576
Поени од реакции
8.205
Едно те исто се врти во круг цело време, Санчо, Грилиш, Санчо, Ван де Бек, штопер, дрн дрн...

Купувајте играчи, алооо!!
Сакам да кажам дека ова со Рашфорд мислам ќе ги испровоцира да го размислат Грилиш посериозно, пред се зошто не се сигурни дека Рашфпрд повредите може да ги издржи низ цела сезона т.е. нивните афтерефекти.
Затоа и сега искочи муабетов, бар така мислам.

Инаку прочитав дека размислувале да го одбијат Санчо од идни трансфер буџети, дали тоа значи нов кредит или слично не знам.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Retko koga pisuvam na tugji fan klubovi,ama se gleda deka sakaat da go isperat kolku tolku od sramot i bedata na kapiten na eden od pogolemite klubovi na sportski plan.Go mavale po noga i mu vikale ke ti ja zavrsime karierata,sto udari bile tie sto zavrsuvaat kariera a pritoa nema niedna grebnatinka nikade.Treba da bide srekjen i sto vaka se zavrsi se....

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.520
Retko koga pisuvam na tugji fan klubovi,ama se gleda deka sakaat da go isperat kolku tolku od sramot i bedata na kapiten na eden od pogolemite klubovi na sportski plan.Go mavale po noga i mu vikale ke ti ja zavrsime karierata,sto udari bile tie sto zavrsuvaat kariera a pritoa nema niedna grebnatinka nikade.Treba da bide srekjen i sto vaka se zavrsi se....
Ова јас не го доживувам како срам за клубот, туку како срам за Мегваер самиот. Нешто што го направил во слободно време.

Koга не ги знаеме работите со сигурност, тешко е да тврдиме нешто и да судиме. Пишав и во ПЛ тема. На таа пара, со семејство, сестра, жена, дете, да шеташ низ град полн со луѓе без обезбедување, а си висок профил. Наивно од негова страна. Можам да се кладам дека каде и да оди сега на одмор, ке има обезбедување.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Срам е интервјуто, а не ситуацијата. Да беше некој шпанец/италијанец ни пола од фамата немаше да ја има. Океј е баце, ти го одложија судењето, невин си додека не се докаже друго, немаш ни досие ни ништо, оди тренирај и остави го ова побрзо зад тебе. Интервјуто можеше да биде после година две, да си ја каже неговата приказна. Ајде сега и мајци уште фалат, да се појават на првата утакмица со принт Stay strong Harry.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не ви е досадно ова со Мегваер? ОК, удрил неколку тупаници, живееме во свет во кој богатите се заштитени, ќе добие некоја условна казна и ќе заврши приказната. За месец два никој нема да се сеќава на целиот случај.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Кога веќе дојде, да те поздравиме :P. На денешен ден:

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Море требало да го сокрше таму, Мегваер е топчина и прав е постапил како секој што би постапил

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Грилиш срце му оставил на објавата на Мегваер на Инстаграм, се гледа поштувачот
Мислам дека Грилиш многи би сакал да игра во Манчестер. Ако пропадне работата со Санчо Грилиш мора да се купи, па после Оле нека му ја мисли некоја формација без десно крило со два офназивни играчи од среден ред. Инаку зошто никој не тргнува по играчите од Волфс? Таму има најмногу квалитетни играчи за купување.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.576
Поени од реакции
8.205
Читав портал од Бирмингем налик МЕН и имаше вест дека АВила би сакале да ги земат Ромеро и Далот од Јунајтед доколку би се склопувало договор.Се е тоа супер, ама би требало да се доплати максимум 20м за Грилиш у тоа сценарио, а ми се чини дека би не одрале повеќе.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Мислам дека Грилиш многи би сакал да игра во Манчестер. Ако пропадне работата со Санчо Грилиш мора да се купи, па после Оле нека му ја мисли некоја формација без десно крило со два офназивни играчи од среден ред. Инаку зошто никој не тргнува по играчите од Волфс? Таму има најмногу квалитетни играчи за купување.
Дохерти отиде кај Мурињо, а другите ваљда имаат високи цени
Автоматски споено мислење:

Читав портал од Бирмингем налик МЕН и имаше вест дека АВила би сакале да ги земат Ромеро и Далот од Јунајтед доколку би се склопувало договор.Се е тоа супер, ама би требало да се доплати максимум 20м за Грилиш у тоа сценарио, а ми се чини дека би не одрале повеќе.
Јас прочитав и за Ван де Бек понудиле 20 милиони, а од Ајакс одговориле најмалку 35

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.520
Нема трансфер шпекулации и денес а... :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom