Morgan Freeman
Немодератор
- Член од
- 23 април 2010
- Мислења
- 2.940
- Поени од реакции
- 4.438
Ако нема трансфери барем шпекулации нека има...Нема трансфер шпекулации и денес а...
Ако нема трансфери барем шпекулации нека има...Нема трансфер шпекулации и денес а...
Е шо за Реал Мадрид има ли?Нема трансфер шпекулации и денес а...
И без ниту еден трансфер не гледам во што е Челзи подобар од Јунајтед. И како е тоа Јунајтед во група со Арсенал и Тотенхем.Е шо за Реал Мадрид има ли?
Челзи по којзнае кој пат ни држи лекции како се дејствува на трансфер пазарот. Си го скоцкаа тимот пред почеток на сезоната, ќе си свиркат сега. Можеби за титула не но ќе им се приближат бајаги на Сити и Пул сигурно. Моментално немам никакви очекувања за трансфери а бев возбуден дека со ЛШ квалификацијата ќе направиме добар тим.
Сити/Пул
Челзи
Јунајтед
Арсенал
Спарс
Моментално е вака на квалитет.
Прв тим не се ништо подобри, ама имаат многу поширока и поквалитетна клупаИ без ниту еден трансфер не гледам во што е Челзи подобар од Јунајтед. И како е тоа Јунајтед во група со Арсенал и Тотенхем.
Ако остане вака Јунајтед, може да се кладиме у кафана дека ке завршат пред нас.И без ниту еден трансфер не гледам во што е Челзи подобар од Јунајтед. И како е тоа Јунајтед во група со Арсенал и Тотенхем.
Може, ама нема да биде ништо од кладбата бидејќи има уште многу време до крајот на преодниот рок. Инаку, мислам дека дебело ги преценувате трансферите на Челзи. Во одбраната и понатаму се катастрофа, а се појачаа на позиција каде што секако беа добри.Ако остане вака Јунајтед, може да се кладиме у кафана дека ке завршат пред нас.
Ke продискутираме пак на крајот на преодниот рок зашто се надевам дека ке има барем едно до две засилувања. Мислењето не ми е базирано врз тоа што прави Челси, туку дека пак се оставаме со дупки во составот и сме на една повреда(Бруно, Meегваер) до медиокритетен Јунајтед. Дешавките од почетокот на сезонава, повреден Рашфорд, Погба заразен, Ван Бисака со продолжен одмор, потсетуваат на последната сезона на Мурињо, кога ништо не идеше како треба.Може, ама нема да биде ништо од кладбата бидејќи има уште многу време до крајот на преодниот рок. Инаку, мислам дека дебело ги преценувате трансферите на Челзи. Во одбраната и понатаму се катастрофа, а се појачаа на позиција каде што секако беа добри.
Добро е ми олесна, ќе му преживее косата на ед уште некое време.
Ова ептен звучи како теорија на завера.The owners' strategy of maximizing profit, with on the field success as a secondary consideration. My theory is that the financial sweet spot is finishing fourth in the league and getting to Champions' League last 16. The cost of reliably doing better than that isn't worth the financial reward.
И без ниту еден трансфер не гледам во што е Челзи подобар од Јунајтед. И како е тоа Јунајтед во група со Арсенал и Тотенхем.
Богами, може и во зона за испаѓање да заврши Јунајтед.Ако остане ваквата ситувација, Јунајтед ќе биде позади Челзи, а ништо чудно и позади Тотајнхем, ако земат некој добар штопер.
Лани игравме пола година без Бруно, пола година без Рашфорд и 8 месеци без Погба. И на крајот Јунајтед пак беше пред Челзи. Разбирам јас, треба засилувања, ама да не претеруваме.Па лани со Челзи бевме тука некаде резултатски. Ако ги споредиме игрите на 2та тима со исклучок на неколку утакмици каде изгазивме(пред се мислам на тие 4-5 утакмици после рестартот) Челзи имаше подобра игра, беа подоминантни. И сега тие се засилуват со еден тон квалитетни фудбалери ние сме релаксед дис виндоу.
Ај со Арсенал може не сеуште но ете и тие се засилуват но како тоа Јунајтед не е во иста група со Тотенхем? Во што сме подобри од Тотенхем (освен во средниот ред АМА само и само ако е Бруно на терен)? Кејн и Сон се послаби од Рашфорд и Марсијал? Плус што имаат поширок ростер.
Абе се да им ебам и на Глејзери и на Вуди!!
По што ќе биде различна оваа година?Лани игравме пола година без Бруно, пола година без Рашфорд и 8 месеци без Погба. И на крајот Јунајтед пак беше пред Челзи. Разбирам јас, треба засилувања, ама да не претеруваме.
Ок, бевме без Бруно и Погба пола сезона, без Рашфорд 2 месеци... Челзи не беа без Кантe, Пулишиќ...?Богами, може и во зона за испаѓање да заврши Јунајтед.
Автоматски споено мислење:
Лани игравме пола година без Бруно, пола година без Рашфорд и 8 месеци без Погба. И на крајот Јунајтед пак беше пред Челзи. Разбирам јас, треба засилувања, ама да не претеруваме.
Значи Јунајтед ќе има стресови на голманска позиција со двајца врвни голмани, а Челзи ќе бидат топ со Кепа.Плус рачунај ќе имаме стресови на голманската позиција, пошто овие најверојатно ќе го вратат Хендерсон, а нема да го продадат де Хеја!