Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.567
Поени од реакции
4.224
Денес сакам на Берба да игра во прва постава добро изигра во ЛШ треба да му се даде шанса

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ќе ви игра денес Руни??? (важно ми е):)
кажи дека е за спортска не се љутиме :D

Не ми се верува дека спортклуб прават ваква глупост,ги даваа Челзи-Вулвс а не Манчестер Њукасл која сигурно е подобра и поквалитетна утакмица :mad:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.567
Поени од реакции
4.224
кажи дека е за спортска не се љутиме :D

Не ми се верува дека спортклуб прават ваква глупост,ги даваа Челзи-Вулвс а не Манчестер Њукасл која сигурно е подобра и поквалитетна утакмица :mad:
Ни на спорт клуб ни на + не не даваат ако некој знае на која од EXYU LISTA.M3u ќе ја даваат нека пише , а исто и претходниот викенд не ги даваа со Сити можеби ги бразат Њукасал па заинает не ги даваат :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.470
Гоше е по тие работи! :icon_lol:

Се шалам, еве да пробам: De Gea, Jones-Rio-Vidic-Evra, Nani-Fletch-Carrick-Young, Rooney-Berbatov.
Нешто налик на ова треба да е утрешниот состав, може Valencia место некое од крилава и Chicharito место Berbatov, али оле мале тоа ни е арсеналот за утре!

Поздрав.. ;)
Ах, добро е чим играат и Руни и Јанг, еден другар ме исплаши ми рече немало ни Руни ни Јанг да играат.
Фала многу :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ни на спорт клуб ни на + не не даваат ако некој знае на која од EXYU LISTA.M3u ќе ја даваат нека пише , а исто и претходниот викенд не ги даваа со Сити можеби ги бразат Њукасал па заинает не ги даваат :)
Не ги мразат, има пренос на Спортклуб Прајм ама ние тој канал тука го немаме.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Момци и девојки, се гледаме после на пиво и заедничко следење на натпреваров, тројца Geordi Boys ќе ви прават друштво, па подобриот нека победи (Њукасл :P).

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Зошто на Фантази фудбал го има Рунка како повреден?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.728
Поени од реакции
21.311
тапа викенд ... стерилна игра , керик мен оф тхе меч со најмалце пасови ... и најмногу изгубени топки .

Glory Glory Manchester Uunited

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не го искористивме киксот на Ман Сити... сеа ќе бевме -3 бода...

Kajgana Shop

На врв Bottom