Не е само он, што е најтрагично повеќе се. Они сакаат од 38 утакмици 37 да се тепаат со 6-0. Епа не е тоа тоа, и во шампионската 2007-08 не било вака. Ни па во требл сезоната не било така, симнете ривју да видите како било.Ова ти е прва сезона како го пратиш Јунајтед? По реченицава погоре така изгледа.
Јас воопшто не Пишав дека последните 5 кола дома имаат само еден примен гол. Па и голманот нивни Ворм е според мене еден од подобрите во лигата. И против Сити коа играа и тоа на Вејстлендс прво полувреме Сити топка не пипнаа. Е сеа дека Дин си беше копук, си беше. Го сфати тоа и САФ па го извади Евра да не го јаде после.Честито победата, Свонси одиграа одлично, самиот се изненадив. Среќа шо промашија зицерот, ќе се мачевме после. Не сум задоволен од играта, но јасно ми е дека ова беше еден од "мрзливите" утакмици кои ги гледам секоја сезона кога сме во послаба форма. 3те бода се најбитни. Ќе ми фалат прецизните дијагонали на Гигс, овие од Сколс ги нема веќе . Нани не го видов цел меч, Руни се изнамачи на таа принудна позиција, не можам искрено да го гледам како се нервира, но ќе почека уште некое време да се врати напред. Парк многу борбено, одбраната добра, Керик добар, Чичарито ме изнервира со аматерскиот штоп од пасот на Руни, и пречесто се заборава во офсајд, треба да работи на тоа. Кога би можел да избирам, би играл со Валенсија и Бербатов. Валенсија за кратко време ја размрда играта, се надевам ќе игра следно коло.
Дечко поозбилно малце ...Задоволен сум од резултатот ама играта ни е катастрофа каде е тој ЈУнајтед од почетокот на сезоната. Како Вулвс да ги гледам не Јунатед на зима мора САФ да оди на шопинг оти вака ништо нема да освоиме. Сепак честито победа не ни е
Ја очекував автогол од Џо Ален или од Монк капитенот нивни, двајцата се жустри фанови на Манчестер Јунајтед Овој првиов кажа дека многу му е жал што Сколс се пензионирал и не успеа да размени дрес со него^Тоа дека ги глеав првпат Свонси, ретко ми се пружи шанса да пратам ПЛ годинава за жал, затоа можеби и очекував повеќе од Јунајтед.
Која година се случила оваа требл сезона? Ако може некој накратко да ми објасни?Не е само он, што е најтрагично повеќе се. Они сакаат од 38 утакмици 37 да се тепаат со 6-0. Епа не е тоа тоа, и во шампионската 2007-08 не било вака. Ни па во требл сезоната не било така, симнете ривју да видите како било.
Пријателе чекај уште не е дојден нашиот периодНе ама ме некако слабо играат во последно време ,а што убаво си газевме на почетокот на сезоната не знам што се случи
1998-1999. Премиер, ЛШ и ФА куп.Која година се случила оваа требл сезона? Ако може некој накратко да ми објасни?