Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
0 - 1 на полувреме.

Слабо играме, не создадовме шанси, постигнавме гол после една грешка на Свонси во додавањето на топката. Среќа што одбраната е на ниво, па и Свонси немаше шанси.

Мора второ полувреме да се стегне повеќе и да се постигне барем уште еден гол, вака ништо не е сигурно.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Де бе слабо играме, шо играме слабо?Дадовме гол и застанавме, сега у второ уште еден и крај на приказната.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Тапа играме среќа што имаме водство ај нека влегува Јанг да живне малку играта

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Победивме, тоа е најважно. (y)

Ќе ми се напраеше ќејф Џонс да дадеше гол сега на крајот ама ништо.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Честитки, само нека се редат победите, другото се ќе се среди.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Си тепавме фино лепо ....
А за коментаторов немам зборој:cuc:кизнај колку грешки направи , не се бројат :icon_mrgr:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Задоволен сум од резултатот ама играта ни е катастрофа каде е тој ЈУнајтед од почетокот на сезоната. Како Вулвс да ги гледам не Јунатед на зима мора САФ да оди на шопинг оти вака ништо нема да освоиме. Сепак честито победа не ни е :)

Член од
18 јули 2011
Мислења
33
Поени од реакции
15
sreka pobedivme da ni e zdrav chicharito neznam za vas ama ovoj kerik tapa brat edna topka ne pusti vo napad site gi vrakase do vidic ili ferdinand ovaka ako se prodolzi nema da e na dobro ja mislam Glory MANUTD
Chicharito

Член од
24 март 2010
Мислења
15.306
Поени од реакции
26.207
Како Вулвс да ги гледам не Јунатед на зима мора САФ да оди на шопинг оти вака ништо нема да освоиме.
Ова ти е прва сезона како го пратиш Јунајтед? По реченицава погоре така изгледа.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ова ти е прва сезона како го пратиш Јунајтед? По реченицава погоре така изгледа.
Не ама ме некако слабо играат во последно време ,а што убаво си газевме на почетокот на сезоната не знам што се случи
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 20:42 ---
Еј овој Гоше да има како ќе го кикнам од форум право, ц.ц.ц. .... Како Вулвс да ги гледал, ебате идиотот.
Епа еден Свонси има посед на топка

Член од
24 март 2010
Мислења
15.306
Поени од реакции
26.207
Не ама ме некако слабо играат во последно време ,а што убаво си газевме на почетокот на сезоната не знам што се случи
Се случи тоа што се случува секоја година на месец дена пред Божиќ во последниве 15 години. Пад на формата, слаба игра и почеток на мрчењето на „фановите“ дека годинава нема да освоиме ништо. Кога на крајот на декември Јунајтед ја подигнува формата, истите тие „фанови“ што сега плукаат, почнуваат да лижат кај што плукнале и тврдат дека нема појак тим од Јунајтед во светот и пошироко...

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Гоше а сега не газиме?
Ох бе како ме нервираат сите што се жалат на играта :mad:
Ако можете тоа да го зборувате тогаш слободно можете НИШТО да не кажете за јунајтед! Зошто толку и знаете -.-
Честито победа

Kajgana Shop

На врв Bottom