Write him off at your peril - he has taken worse teams than the one we have now kicking and screaming to the title and no matter how talented and good City are at the minute they have NEVER been at the sharp end when one of Fergie's teams is breathing down your neck. So if at the end of the season City are still top then fair play to them but write off United at your peril.
Aпсолутно си во право!Рио аут дефинитивно (по она вчера покажа дека е готов)...евра исто нека се припрема за монако,лион...суботиќ, модриќ, снајдер, хамшик ин...време е за револуција, а стариот сигурно сега си ги гризе јајцата за изјавите на почеток на сезона во стилот не бе топ сме, најаки сме со децава...се виде дека парите го вртат светот, а испаѓа дека Манчестер Јунајтед се врти без пари, што е малку чудно нели.. Која иронија човече.
Значи, ако сакаш да му парираш на најакиот...тогаш купувај како него. Тоа е иднината, натака оди фудбалот, за жал. Ама дека Фергусон мора да се поклони на фактот - купуваш ѕвезди - стануваш шампион, мора. Најпрво беше венгер, сега се плашам и ферги да не отиде во истиот ќош...водењето на таква политика ќе почне да исчезнува, зошто алтернативата е веќе на маса и се спроведува, видовме вчера. Ова е настрана од муабетот дека еванс посра се. Не е точно, фергусон посра со тоа што го стави тоа неписмено-под просечно говедо во игра и тоа е тоа, нека си го носи на душа поразот. А дека после ваков пораз ќе се вратиме појаки...ќе се вратиме, да...само не знам дали појаки или послаби.
GLORY!!!
Ми се плаче брат кога ќе ми текне на оваа слика...одбраната заспана како Мак репрезентација да ја гледам на ОТ...ми се плаче. И секоја чест за Руни...заслужува не само капитенска лента, туку и менаџер и директор и газда и шеф и се...покажа дека е Манчестер (иако останувам на : племето да му го ебам негово за изјавата дека сме биле неамбициозен клуб) !!!Вчера одбраната беше тарана, 4 гола примивме за џабе, како си се шетаа како дома да се! Мора промени малку, особено средината каде вчера немаше креативност и Руни мораше да се враќа назад за да пушти некоја употреблива топкa!
Премногу ја префрлата вината само на Еванс, заборавате дека Фердинанд имаше катастрофална утакмица, а Де Геа од цел натпревар имаше само една интервенција, плус прими 2 или 3 гола под нозе.Aпсолутно си во право!
Вчера одбраната беше тарана, 4 гола примивме за џабе, како си се шетаа како дома да се! Мора промени малку, особено средината каде вчера немаше креативност и Руни мораше да се враќа назад за да пушти некоја употреблива топка!
GGMU!
Крај.Премногу ја префрлата вината само на Еванс, заборавате дека Фердинанд имаше катастрофална утакмица, а Де Геа од цел натпревар имаше само една интервенција, плус прими 2 или 3 гола под нозе.
Второ, зошто, ЗОШТО Флечер ви игра прва постава? Јас тој не би го пратил ни на позајмица во Сандерленд.