Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.861
Поени од реакции
5.724
старово денес ја посра работата...

а шо беше работата Видиќ што не играше ?? повреда нешо или ??

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Боли ова 1:6, ама многу поише ќе ги боли останатите у мај 20: (инсерт јоур тимс тајтлс хир)

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Ве разбирам како ви е.5-0,6-2.....ехехе болет овие порази и сега,ко вчера да беше.И то шо неаме освоено титула во последниве 3 години Шпанија.али ипак ,минлива работа.
Мене една работа шо ми засмета (значит говорам ко неутрален фан).е то шо подценувачки мн се влезе во овој меч,и од Фергусон,а и од навивачите на МанУтд.Да беше онај Сити со Бенџани,Белами,Коради,..во средина со Ајрланд,М.Џонсон,да разберев..Ама Насри,Силва,Балотели,Агуеро..имиња кои до вчера самиот Ферги ги сакаше во тим,не е заебанција.Јест традиција.....мојте и вие да викате GGMU,и јас да викам Хала Мадрид,ама парите си го прает своето(контрадикторно,по шо реал е крстен галактикос,ама ајде :) ).Немојш бе ти ,еден Манчестер Јунајтед,тим со претентензии за ЛШ и ПЛ,да немат еден асолен плеј .САми видовте,колку Силва значи за екипата ан Сити,сите напади преку него одат.Еден таков играч му фалит на Манчестер,па макар коштал и 50-60 милиони,требит да се купит.Релно гледано,во Пл сте секогаш фаворити,па така и сега,макар изгубиле и 11-0.Но доколку работите не се променат,а Сити продолжит со ова темпо,ќе бидит жустро.За во ЛШ,да не прам муабет......
Спотрски поздрав,а за заебанциите ,ич да не ве болит ;) :)
Еве човек ... БРАВО !

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Јунајтед е во криза неколку натпревари и тоа на сите ни е јасно, сакале да признаеме или не.

Добрата работа е што оваа криза не ја поминавме со којзнаекакви негативни бодовни последици (ако се иземе денешнава психолошка дупка што ја доживеавме).

Е сега момциве ќе научат добра лекција од денешниов натпревар, ама што е поважно таа лекција ќе биде дел и од “црната книга на САФ“ па ќе биде предмет на анализи понатаму во секој случај.

Прашањето е дали ќе стигнеме до натпреварот со Евертон да ги опоравиме играчите шо денес настапија а нема да настапат вторник во натпреварот од купот, бидејќи ќе мораме со Евертон да го извадиме и последниот атом од силата ако сакаме да се надеваме на победа.
После Евертон очекувам да целосно излеземе од криза и почнеме да прикажуваме игри какви што се очекуваат. Така даденешнава “шлаканица“ ќе има (колку и тоа да ми е тешко да го кажам) и позитивен ефект.

ПРАШАЊЕ е...како ќе се снајдат Сити ,Челзи и Ливерпул оваа сезона кога ќе ги фати криза (тоа е неминовно) - тогаш ќе биде битно да минат резултатски полошо од нас.

П.С: мислам ирелевнатно ми е да зборувам за било какви позитивности од денешниов натпревар, ама ќе си пукнам ако не споменам дека бев импресиониран от тоа како “гол инстинктот“ и “желбата за пресврт и победа“ се всадени во нашите играчи...и на огромна разлика нашите не сакаа да се бранат и чуваат “подостоен“ резултат - туку сите одеа напред да пстигнат нов гол....овајпат тоа ни се врати лошо со контрите....ама боже мој, ретки се играчите со менталитет кој ги тера да се надигруваат при онолку голема резултатска разлика !

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
601
Поени од реакции
511
Јунајтед е во криза неколку натпревари и тоа на сите ни е јасно, сакале да признаеме или не.

Добрата работа е што оваа криза не ја поминавме со којзнаекакви негативни бодовни последици (ако се иземе денешнава психолошка дупка што ја доживеавме).

Е сега момциве ќе научат добра лекција од денешниов натпревар, ама што е поважно таа лекција ќе биде дел и од “црната книга на САФ“ па ќе биде предмет на анализи понатаму во секој случај.

Прашањето е дали ќе стигнеме до натпреварот со Евертон да ги опоравиме играчите шо денес настапија а нема да настапат вторник во натпреварот од купот, бидејќи ќе мораме со Евертон да го извадиме и последниот атом од силата ако сакаме да се надеваме на победа.
После Евертон очекувам да целосно излеземе од криза и почнеме да прикажуваме игри какви што се очекуваат. Така даденешнава “шлаканица“ ќе има (колку и тоа да ми е тешко да го кажам) и позитивен ефект.

ПРАШАЊЕ е...како ќе се снајдат Сити ,Челзи и Ливерпул оваа сезона кога ќе ги фати криза (тоа е неминовно) - тогаш ќе биде битно да минат резултатски полошо од нас.

П.С: мислам ирелевнатно ми е да зборувам за било какви позитивности од денешниов натпревар, ама ќе си пукнам ако не споменам дека бев импресиониран от тоа како “гол инстинктот“ и “желбата за пресврт и победа“ се всадени во нашите играчи...и на огромна разлика нашите не сакаа да се бранат и чуваат “подостоен“ резултат - туку сите одеа напред да пстигнат нов гол....овајпат тоа ни се врати лошо со контрите....ама боже мој, ретки се играчите со менталитет кој ги тера да се надигруваат при онолку голема резултатска разлика !
Толку добар пост одамна немам прочитано. Апсолутно во се се сложувам со тебе.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Лоша роденденска честитка за Вејн...:(
Среќен роденден мајсторе!:love:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе денес му е роденден на нашиот РУНИ !!!! Можам да замислам како се чуствува, но јас ќе му посакам среќен роденден и да ја помине цела кариера во Манчестер, а во неа да им врати на гнидите за тоа денес !

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Се знае кога ќе се врати Клевери на терените ужасно недостига на средината неговата креативност

Kajgana Shop

На врв Bottom