Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аманте бе, Сан, Газета и Еспн што се релевантни колку спортмедиа за крикет и после имало шпекулации, па ќе има кога има читаност...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.448
За Перишиќ како што читав Интер сакале да го продадат до 1 јули заради тоа нешто ФФП што им е со буџетот, појма немам како е. Затоа и наводно барале 50 милиони, а сега после први наводно не биле за негова продажба.

Можеби од интерашиве некој знае повеќе. @Stefan-kobe
Средија тоа со ФФП Интер со продажбата на Капрари (позајмен напаѓач од Пескара прошлата година) и со Банега ако не се лажам, така да веројатно грозниот останува кај нас.

R

red.devil

Гостин
Средија тоа со ФФП Интер со продажбата на Капрари (позајмен напаѓач од Пескара прошлата година) и со Банега ако не се лажам, така да веројатно грозниот останува кај нас.
Устата ти позлатила. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.448
Устата ти позлатила. :D
И ја викам така, win win за двете страни е ова. Ние ќе си задржиме одличен играч, а вие ќе продолжите да харате по таа страна со неверојатниот Џеси миш Лингард. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.448
По која страна? :Д
Која сакаш бе. :icon_lol: Уствари забораив дека лево го имате неверојатниот и свежо скаран со девојката Марсијал. 0 голови, 0 асистенции, 0 све за минатата сезона. :kuracc:

R

red.devil

Гостин
Која сакаш бе. :icon_lol: Уствари забораив дека лево го имате неверојатниот и свежо скаран со девојката Марсијал. 0 голови, 0 асистенции, 0 све за минатата сезона. :kuracc:
коа ќе видиш, неверојатен е. Со 0 голови, 0 асистенции пак заврши на исто место на табелата како севселенскиот Перишиќ кој растураше во моќната SerieA. :kafence:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.448
коа ќе видиш, неверојатен е. Со 0 голови, 0 асистенции пак заврши на исто место на табелата како севселенскиот Перишиќ кој растураше во моќната SerieA. :kafence:
:pos:
Со таа разлика што Интер не потроши 34242343 милиони претходниот трансфер рок и немаше спремна екипа за титула уште во август. :kafence:
Плус Перо имаше одлична сезона, даваше голови, асистираше. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.762
Поени од реакции
43.964
Со таа разлика што Интер не потроши 34242343 милиони претходниот трансфер рок и немаше спремна екипа за титула уште во август. :kafence:
Сега гледам им гледам статистика на двајцава, и искрено малце сум позитивно изненаден од таа на Перишиќ. Има учествувано во 23 гола (11 гола со 12 асистенции), што за крило е супер статистика, но проблемот е дали ќе изигра уште една таква сезона? :) Па и да изигра, Перишиќ е во години во кои го игра најдобриот фудбал, значи тука некаде му е максимумот, тешко да оди погоре од ова ниво.

Од друга страна, Марсијал има скор 8 гола и 8 асистенции. И двајцата имаат изиграно 42 натпревари, но Перишиќ има изиграно скоро 500 минути повеќе, што доаѓаат цели 5 утакмици и едно полувреме. Значи статистички кога ќе видиш Перишиќ не е кој знае колку подобар, а имал одлична сезона, додека другиот бил нула. Сфаќаш зошто не вреди Тони да се заменува со грозниот? Не дека статистиката не знае да излаже, бидејќи искрено јас не ни сум го гледал вашиот нешто посебно па да кажам како изиграл. Но знам дека да беше десно крило не би имал ништо против во негово купување, вака да игра пред Марсијал, на кој му требаат само минути за да ја врати формата од неговата прва сезона мислам дека нема потреба. Освен ако не планира Мурињо да го игра како шпиц.

R

red.devil

Гостин
Не мора да ми одговориш, туку само вдиши длабоко и помисли што би дал кога би можел да ги трампаш... Така ќе видиш дека џаба се бламираш Цобеу... :)))

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.448
Сега гледам им гледам статистика на двајцава, и искрено малце сум позитивно изненаден од таа на Перишиќ. Има учествувано во 23 гола (11 гола со 12 асистенции), што за крило е супер статистика, но проблемот е дали ќе изигра уште една таква сезона? :) Па и да изигра, Перишиќ е во години во кои го игра најдобриот фудбал, значи тука некаде му е максимумот, тешко да оди погоре од ова ниво.

Од друга страна, Марсијал има скор 8 гола и 8 асистенции. И двајцата имаат изиграно 42 натпревари, но Перишиќ има изиграно скоро 500 минути повеќе, што доаѓаат цели 5 утакмици и едно полувреме. Значи статистички кога ќе видиш Перишиќ не е кој знае колку подобар, а имал одлична сезона, додека другиот бил нула. Сфаќаш зошто не вреди Тони да се заменува со грозниот? Не дека статистиката не знае да излаже, бидејќи искрено јас не ни сум го гледал вашиот нешто посебно па да кажам како изиграл. Но знам дека да беше десно крило не би имал ништо против во негово купување, вака да игра пред Марсијал, на кој му требаат само минути за да ја врати формата од неговата прва сезона мислам дека нема потреба. Освен ако не планира Мурињо да го игра како шпиц.
Јас се заебавам иначе за Перишиќ, како прво не ни сакам Интер да го продаде, а како второ Манчестер си има играч на неговата позиција, барем таму го играше Мурџо лани. Перишиќ не играше само лани добро, него веќе сезони уназад он си игра константно и стандардно добро. И во репрезентација е одличен и во Волфсбург беше и сега во Интер игра топ. Перишиќ не е подобар играч од Марсијал, остај јас што се заебавам со Девилот, ама пример ако сака Мурџо да го купи верувај дека ќе имате корист од него. Чист пример е Пандев во Интер, реално Балотели беше 500 000 подобар и поталентиран играч од Пандев, е арно ама Пандев одговараше на задачите на Мурињо да се враќа до корнер знаменце во одбрана и да покрива по цел терен. Ме сфаќаш сеа зашо ви викам да не го ругате толку Перишиќ? Оти ако дојде не дека ќе постигне 50 голови, 50 асистенции и дека ќе има бројки од кои боли глава, ама на теренот ќе си работи премногу и ќе игра за целата екипа.[DOUBLEPOST=1499076079][/DOUBLEPOST]
Не мора да ми одговориш, туку само вдиши длабоко и помисли што би дал кога би можел да ги трампаш... Така ќе видиш дека џаба се бламираш Цобеу... :)))
Јади кур бе форсирам нели глеаш. :D

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Мене не ми е јасно зошто Ед не даде едно 60 милиони за Богот на фудбалската игра Перишич и да завршиме со трансферот.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Мене не ми е јасно зошто Ед не даде едно 60 милиони за Богот на фудбалската игра Перишич и да завршиме со трансферот.
Нека даде 250 за цел тим на интер, ќе има кај на позајмица да праќамр играчи

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom