Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

изглеа бидна со Мората, само не знам колку се веродостојни овие како медиум

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
R

red.devil

Гостин
Лелеее легендиве... Гледајте, појако од стедап комеди а не е ни петта минута... Роналдињо просто не можеш да не го сакаш.

S

silmarillion

Гостин
Поборски Рони Јонсен Бломквист...само што ги спомињам имињава солзи на очи ми идат. Каков little trip down memory lane човече.

Иначе, Роналдињо, каква људина, каков фудбал у негово време, непоновливо!

R

red.devil

Гостин
Парк уште истиот, со мотор во газот. Интересен беше дуелот со Давиц, дури на овие години двајцата полни со енергија мислиш финале ЛШ играат. :pos:

S

silmarillion

Гостин
Шо лаки факерс, секој ден по 10-15 шишиња купувавме од 0.5мл. :D
Честитки!
Иначе порано кога имаше карти за финале ЛШ со капачиња од Хајнекен немаше шанкер од дискотекиве што немаше отидено :)[DOUBLEPOST=1498846854][/DOUBLEPOST]Трауми од детство - Попеску у секое второ пакетче сликици :)

Последно уредено од модератор:

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Ги избушивме Каталонците :D[DOUBLEPOST=1498888077][/DOUBLEPOST]Inter Milan have told Manchester United that Perisic costs €50m up until July 1, after which he’s not for sale. [GdS] #MUFC[DOUBLEPOST=1498888362][/DOUBLEPOST]Huddersfield, Leicester, West Brom, Middlesbrough and Aston Villa are all interested in signing Sam Johnstone. [Mail] #MUFC[DOUBLEPOST=1498888689][/DOUBLEPOST]Antonio Conte doesn't want to allow Nemanja Matic to leave unless they sign two new central midfielders. [Duncan Castles] #MUFC[DOUBLEPOST=1498888754][/DOUBLEPOST]PSG close to sign Manchester United target Fabinho. [Duncan Castles] #MUFC
:mad::mad::mad::mad::mad:[DOUBLEPOST=1498889660][/DOUBLEPOST]Inter Milan no longer have to sell Ivan Perisic in order to solve their FFP problems. [Di Marzio] #MUFC

Последно уредено:
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Има вистина во тоа дека Мурињо се напнал со несериозната управа наша? Матер им.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom